Seçim Bittiği Şimdi Hizmet Vakti (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Cüneyt Derin
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Beni Ne İlgilendirir Biliyor musunuz?

Mecliste Bir Sürü Yasa Tasarısı Yönetici Onayı İçin Bekletilip Konu Hakkında Meclis Başkanına Gerekli Açıklamanın Yapılmış Olmasına Rağmen Meclis Başkanı ne Benim Tarafıma Geri Dönüş Sağlıyor ne de Bu Durumu Gerekli Mercilere İletiyor.

Sayın Meclis Başkanı

Size Yapılan Eleştirilere Açık Olmak Yerine “Tamam Ben İlgileneceğim” Diye Bir Geri Dönüş Sağlamak Yerine Yasama ve Yürütme Organlarının İşlemesi İçin Çalışan Milletvekillerini Hedef Alıyorsunuz.

Bu Tutumunuzdan Derhal Vazgeçmenizi Şiddetle Tavsiye Ediyorum.
Bende bir vekil olarak Samed başkanımızın çalışmalarını görüyor ve onaylıyorum bunu göremiyorsanız ve memnun değilseniz bu sizin sorununuz sizi hedef aldığı yok kendiniz kuruluyorsunuz.Her yapılanı ön planda gösterme çabasında olan genelde hiçbirşey yapamayanlardır.Meclis başkanımızı destekliyor ve yaptıklarıyla gurur duyuyorum 💪🏻

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bende bir vekil olarak Samed başkanımızın çalışmalarını görüyor ve onaylıyorum bunu göremiyorsanız ve memnun değilseniz bu sizin sorununuz sizi hedef aldığı yok kendiniz kuruluyorsunuz.Her yapılanı ön planda gösterme çabasında olan genelde hiçbirşey yapamayanlardır.Meclis başkanımızı destekliyor ve yaptıklarıyla gurur duyuyorum 💪🏻
Sen Çekil Kenara Benim Muhatabım Gelsin.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

Ona sen değil ben karar veririm sayın vekilim üslupla ilgili konuşmadan sen kendi üslubuna dikkat et 😃 dediğinin tutarlı tarafı olsun 😃
Ben Nerede Nasıl Konuşmam Gerektiğini Bilen Bir İnsanım Ayrıca 20.Dönem Başladığından Beri Verdiğiniz Bir Tasarı Bile Yok.

Yönetimden Ricam Bu Konu İkili Tartışmalara Dönmeden Konunun Kilitlenmesidir.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ben Nerede Nasıl Konuşmam Gerektiğini Bilen Bir İnsanım Ayrıca 20.Dönem Başladığından Beri Verdiğiniz Bir Tasarı Bile Yok.

Yönetimden Ricam Bu Konu İkili Tartışmalara Dönmeden Konunun Kilitlenmesidir.
Şöyle bir durum var ikili tartışma olsa yönetim çoktan kilitlerdi buna karar veren yönetim işlerine karışmak sana düşmüyor.İkili tartışmaya tetikleyen sensin illaki tasarı mı sunmamız gerekiyor? Oyun kurallarında böyle bir kural var da bizlerin mi haberi yok 20. Dönemden beri oynayan sayın başkanım ?

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
İlahi arda başkanım tasarı mi🤣beklentiniz çok yüksek🤣 önce okumalı insan sonra anlamalı
Haklısınız Cüneyt Başkanım Kaan Yüksel Vekilimizin Yapmış Olduğu Demokrasimizin İşleyişi İçin Çalışmaktan Ziyade Birilerinin Avukatlığını Yapmaktadır.

Yasama ve Yürütme Organları Görevlerini Yürütmüyor Yürütemediği Gibi Gelen Eleştirilere Karşı Cevap Veriyorlar Ayrıca Avukatlarını Kendileri İçin Bize Karşı Siper Etmişler.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şöyle bir durum var ikili tartışma olsa yönetim çoktan kilitlerdi buna karar veren yönetim işlerine karışmak sana düşmüyor.İkili tartışmaya tetikleyen sensin illaki tasarı mı sunmamız gerekiyor? Oyun kurallarında böyle bir kural var da bizlerin mi haberi yok 20. Dönemden beri oynayan sayın başkanım ?
Konuyu Farklı Yerlere Çekmeye Çalışarak İnsanları Kışkırtmaya Çalışarak Bir Şeyler Elde Etmek İstiyorsunuz Bunun Farkındayım.

Yönetimden Ricam Derhal Konu Kilitlensin.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
İlahi arda başkanım tasarı mi🤣beklentiniz çok yüksek🤣 önce okumalı insan sonra anlamalı
Haklısınız Cüneyt Başkanım Kaan Yüksel Vekilimizin Yapmış Olduğu Demokrasimizin İşleyişi İçin Çalışmaktan Ziyade Birilerinin Avukatlığını Yapmaktadır.

Yasama ve Yürütme Organları Görevlerini Yürütmüyor Yürütemediği Gibi Gelen Eleştirilere Karşı Cevap Veriyorlar Ayrıca Avukatlarını Kendileri İçin Bize Karşı Siper Etmişler.
Öncelikle okumam yazmam da gördüğüm üzere sizlere göre iyi durumda sizleri dilimiz hakkında destek almanızı tavsiye ediyorum.

Sonrasında kimsenin avukatlığını yaptığım yok sizin saçma fikirlerinize karşılık sizlere bunun yanlış olduğunu söyleyerek kendi fikirlerimi belirtiyorum.

Konuyu ikili tartışmaya çevirmekten vazgeçin ve kimseyi hedef almayın benden size tavsiye yoksa daha çok umursanmaz durumda olursunuz.

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi

Meclise sunulan tasarının vekiller ve bakanlarla ne alakası var diyen meclis başkanı ve bakan var

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Başka konularda bilgi almak isterseniz hesaplarım mevcut sizlere tecrübelerimi bilgilerimi tek tek sıkılmadan anlatırım 😃İhtiyacınız olur kullanırsınız.

C

Cüneyt Derin

Ziyaretçi
Meclis başkanı görevini yetkisini bilmiyor hala konuşuyor ya helal olsun ben böle bı feraset cesaret görmedim üsteki yazilari okumakta inat edip hala cvp yazıyor çok garip Nobel ödülü verilmesi lazım arkadaşa

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Bilgisi Olanın Yetkisi,Yetkisi Olanın Bilgisi Yok…
Konuşmalarına dikkat et bunu sorgulamak sana düşmez önce saygı duymayı biliceksin ben neden burdayım o adam orda diye saygısız insan..
Böyle senin gibi bilgi olacaksa cahil olmayı tercih ederim senin bilgilerin sende kalsın mümkünse bana uğramasın.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Konuşmalarına dikkat et bunu sorgulamak sana düşmez önce saygı duymayı biliceksin ben neden burdayım o adam orda diye saygısız insan..
Böyle senin gibi bilgi olacaksa cahil olmayı tercih ederim senin bilgilerin sende kalsın mümkünse bana uğramasın.

Senden Bir Şey Öğrenecek Olsam Şimdiye Senin Gibi Terbiye Yoksunu Olurdum.

Birinin Terbiyesini Sorgulamak Senin Haddine Değil.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Büşra Hanım Bunun Nesi Komik Ben Anlayamadım?

Burada Demokrasimiz İşleyemez Hale Gelmiş Buna mı Gülüyorsunuz?

Eski Genel Başkanınız da Oyunun Gelişimi ve Demokrasimizin İşleyişi İçin Çok Çalışıyordu.
Offffff demokrasi işleyemez halde bi kaç gündür millet hala goygoyunda işin ben de arda başkanım gibi nefes alamıyorum geceleri uyuyamıyorum. Böyle devam ederse avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağım yeter artık yetkililer istifa etsin sokağa mı çıkalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...