Değerli meclis üyeleri hepimizin bildiği gibi ayın 17 günü seçimle geçiyor ve bunun için hep birlikte birşeyler yapamamiz lazım onun için böyle bir yasa tasarısı hazırladım
Konu:
Oyundaki seçim süreçlerinin daha düzenli, adil ve oyuncu yoğunluğunu azaltacak şekilde belirli aralıklarla yapılması.
Amaç:
Sürekli tekrar eden seçim süreçlerinin oyuncular üzerindeki baskısını azaltmak, sistemin daha düzenli işlemesini sağlamak ve her görev için net, anlaşılır seçim aralıkları belirlemek.
Içerik:
Madde 1 – Belediye Seçimleri:
Belediye başkanlığı seçimleri 2 ayda bir (60 günde bir) yapılır.
Madde 2 – Başkanlık Seçimleri:
Cumhurbaşkanlığı seçimleri 45 günde bir yapılır.
Madde 3 – Meclis Seçimleri:
Meclis üyeleri seçimleri her ayın ilk haftasında (30 günde bir) yapılır.
Madde 4 – Geçiş Süreci:
Bu yasa yürürlüğe girdikten sonraki ilk seçimler yeni takvime göre ayarlanır. Mevcut görev süresi dolanlar yeni tarihe kadar görevlerine devam eder.
Madde 5 – Denetim ve Uygulama:
Seçim tarihleri ve süreçleri, Seçim Komisyonu tarafından sistemsel olarak denetlenir ve duyurular oyun içi form üzerinden yapılır.
Bu yasa ile seçim trafiği azaltılarak oyunculara daha rahat bir oyun deneyimi sunulacak, görev süreleri daha anlamlı hale getirilecek ve her pozisyondaki oyuncuların verimliliği artacaktır.
Saygılarımı sunuyorum
Muhammed daban
57 dönem meclis üyesi
Konu:
Oyundaki seçim süreçlerinin daha düzenli, adil ve oyuncu yoğunluğunu azaltacak şekilde belirli aralıklarla yapılması.
Amaç:
Sürekli tekrar eden seçim süreçlerinin oyuncular üzerindeki baskısını azaltmak, sistemin daha düzenli işlemesini sağlamak ve her görev için net, anlaşılır seçim aralıkları belirlemek.
Içerik:
Madde 1 – Belediye Seçimleri:
Belediye başkanlığı seçimleri 2 ayda bir (60 günde bir) yapılır.
Madde 2 – Başkanlık Seçimleri:
Cumhurbaşkanlığı seçimleri 45 günde bir yapılır.
Madde 3 – Meclis Seçimleri:
Meclis üyeleri seçimleri her ayın ilk haftasında (30 günde bir) yapılır.
Madde 4 – Geçiş Süreci:
Bu yasa yürürlüğe girdikten sonraki ilk seçimler yeni takvime göre ayarlanır. Mevcut görev süresi dolanlar yeni tarihe kadar görevlerine devam eder.
Madde 5 – Denetim ve Uygulama:
Seçim tarihleri ve süreçleri, Seçim Komisyonu tarafından sistemsel olarak denetlenir ve duyurular oyun içi form üzerinden yapılır.
Bu yasa ile seçim trafiği azaltılarak oyunculara daha rahat bir oyun deneyimi sunulacak, görev süreleri daha anlamlı hale getirilecek ve her pozisyondaki oyuncuların verimliliği artacaktır.
Saygılarımı sunuyorum
Muhammed daban
57 dönem meclis üyesi