Seçime Dakikalar kala!-Gkb ara seçimler (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ağzını ilk bozan taraf sizsiniz.
Bu zamandır Tarafsız Medya görmediğiniz için bu tepkiler normal.
Bak işte bunu ben hakaret olarak kabul ederim. Tarafsız medya ve medyacılığın öncüleri bizzat @B İ L A L ve Memochan başkanlardır. Aylarca Memochan başkan bizimle Diriliş ittifakına oy kullanmış ancak medyada Diriliş İttifakını en acımasız eleştiren kişi olmuştur

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
Bak işte bunu ben hakaret olarak kabul ederim. Tarafsız medya ve medyacılığın öncüleri bizzat @B İ L A L ve Memochan başkanlardır. Aylarca Memochan başkan bizimle Diriliş ittifakına oy kullanmış ancak medyada Diriliş İttifakını en acımasız eleştiren kişi olmuştur
İsmi geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz 😂
Şaka bir yana başkanım 1 haftadır haber paylaşımına devam ediyoruz. Ve tarafsızlığa özen gösteriyoruz.

O A B İ

Vatandaş
İsmi geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz 😂
Şaka bir yana başkanım 1 haftadır haber paylaşımına devam ediyoruz. Ve tarafsızlığa özen gösteriyoruz.
Çalışmalarını takdir eden biri olarak söyleyim rakip olmanız için bir miktar daha yolunuz olduğunu düşünüyorum evet.

Bir de yapay zaka önerisi vereyim. Bu tarz gösellerde üzerinde yazı olan görseller her zaman bozulur. Size tavsiyem görseli yapay zekay yaptirdiktan sonra arka planı şeffaf parti logolarını görsel düzenleme uygulamaları aracıyla görsele sonradan ekleyin bu sayede infial çıkmaz kolaylıklar dilerim.

O A B İ

Vatandaş
Çalışmalarını takdir eden biri olarak söyleyim rakip olmanız için bir miktar daha yolunuz olduğunu düşünüyorum evet.

Bir de yapay zaka önerisi vereyim. Bu tarz gösellerde üzerinde yazı olan görseller her zaman bozulur. Size tavsiyem görseli yapay zekay yaptirdiktan sonra arka planı şeffaf parti logolarını görsel düzenleme uygulamaları aracıyla görsele sonradan ekleyin bu sayede infial çıkmaz kolaylıklar dilerim.
Canva ve photoroom adlı uygulamaları kullanarak 5 dakikada yapabilirsiniz. Özelden nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olabilirim.

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Tartışma olarak değil sayın yönetim,
Kararınızın sonuna kadar arkasındayız.
Partilerin isimleri ve logoları resmi semboller olup, bunların yanlış yazılması veya hatalı şekilde görselleştirilmesi kesinlikle kabul edilemez. İtiraz konusunda da arkadaşlar haklılar. Burda değiştirmeniz gerekirken insanlara sert bir dille cevap veriyorsunuz tekrarı yaşanmasın iyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...