Seçimlerde yapılan manüpülasyonlar hk. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Gördüğümüz SS kaydı ile bu söyleminiz uyuşmuyor oysa ki. Kürşat başkan partinizden ayrıldığı gibi , hemen konuşma kayıtlarını ihbar olarak iletmissiniz, bu mudur sizin oyun anlayışınız , şantaj ve manipüle ile rakip oyuncunuzi diskalifiye etmeye çalışmak mıdır.

Sonra gelip buralarda Göktürk ailesi naraları atmayın, gördük aile kavramını merak etmeyin. Gördük başarı nasıl elde etmeye çalıştığınızı.
Bunu ben yapmadim. Yapmiycamida cok iyi bilirler kadir baskanim.aile olmayi bilenler kendi iclerinde her turlu kavgayla her turlu konusmayla halledebilirler. Gitmek kendi istekleridir. Buda beni ilgilendirmez. İyi gunler

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Bu kanıtı elinde tutan kişi değilde siz neden attınız ? Size böyle bi ss i atan kişi size yakın biri olmalı herhalde yani onu da haberi vardı.
ayrıca seçim manipülasyonu falan değil. benim elime kanıt geldiği gibi attım ne yapsaydım seçimden sonra verip aaa bunların multisini seçimde ihbar etmiyim de 2 oyu sayılsın mı deseydim?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Neden partinizden ayrıldıktan sonra ihbar ettiniz. SS kaydı tarihi ile ihbar tarihi arasında 1 ay var. İlgili kişi pwrtinizden iki gün önce ayrıldı. Nedir bunun açıklaması. Bu oyunu kuralına göre oynayın kardeşim eğilip bükülmeyin. Keser döner sap döner
oyunu kurallarına göre oynayın diyip dün gece azeriler oynamasın bu oyunu o zaman diye gezen sen değil miydin nasıl etiklik bu

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Dediğin gibi olsun reis. Yöneticiler detaylı şekilde araştırsın. İnşallah dediğin gibi birisindirde sözlerinin arkasında durursun.
Sayın yöneticilerimiz konuyu araştıracaktır tabiki. Ben sözümün eriyim hiç merak etme başkanım. İyi oyunlar iyi günler.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
sizin hakkınızda bildiğim tek şey; onu mu banlatsam yoksa başkasını mı banlatsam düşünceleriniz. inanın sırtınızla da ilgilenmiyorum. oyunu oyun gibi oynamayan her parti, her kişi yazdıklarımı üzerine alınabilir.

Yönetime baskı kurmaya çalışmak tehlikeli sudur bilgem hanım, incecik bir çizgidir.

Kanımca o çizginin dışına çıktınız sen ve partin.

Daha güzel yarınlarda görüşmek üzere. Hoşçakalın..
Sizde

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyunda her zaman için ihbarcılık olmuştur ve işlemiştir.
Çok büyük bir sorun yok ise buna sen zamanında göz yumdun o halde sana da ban veriyoruz gibi bir tutum içerisine girmiyoruz.
Bu durumda ihbar gelmez.
İhbarı gönderen kişiye bir ceza vermeyeceğiz tıpkı eylemi yapan kişiye olduğu gibi.
İki kişinin özel konuşması olarak değerledirip ilgili kişinin banını da kaldırıyoruz.
İhbarı gönderen kişiyi de, eylemi yapan kişiyi de affediyoruz. (Photoshop demesine rağmen. Tüm bunlar gözüküyor ki aslında değil)

Bu seçimde yaşananların herkese ders olmasını temenni ederiz.
Tekrarlanan seçimde adil, iyi olanın kazandığı bir seçim olması için elimizden geleni yapacağız.

Konuyu daha fazla uzatmayıp her iki taraf da seçim çalışmalarına başlasın bir an önce lütfen.

iyi oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...