SEÇİMLERE KATILMAYAN PARTİLER HK. YAPTIRIM UYGULANMASI (3 Kişi İçeride)

KORKUT SÖNMEZAY

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Güzel o halde üye çalmalar yeşil taşlar paketler havada uçuşacak en çok üyesi olan ve oy kullandıran parti seçimlerde liderliği alacak parti başkan ve yöneticileri pamuk eller cebe lütfen transferleri değerlendiririm 😀😀
Üyesi az olan mı seçim kazanacak tabiki fazla olan kazanacak. Bunun için sende çalışacaksın hatta ondan daha iyi çalışacaksın ki seçim kazanmasın 😉

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Hocam güzel düşünmüşsünüz ancak şöyle bir şey var bu yapılan sistemle şu an 20 30 üyesi olan partilerin daha yüksek üyeli bir partiyle birleşmesi gerekiyor ittifak gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da işleyişin bir parçasıdır elbette siz daha doğrusunu bilirsiniz ancak yapılan bu hareket küçük partileri bitirmeye yönelik olmuştur her ne kadar 20 30 üyeli parti seçime girse de kazanamayacağı bariz ortada çünkü yapılan sistemde herkes dahil olduğu partiye oy kullanabilecekmiş. Bunun sonucunda çaba veren ve vermeyeni ayırt edeceğinizi belirtmişsiniz ancak partiler ve oyuncuları ilk 5te olmak için paket vergi vs kasıyordu bu sistemle nasıl olsa seçime dahil olacağım diyip kimse paket almayacak ve puan kasmak istemeyecek herkes seçimden seçime oyuna girecek nerdeyse zaten halihazırda şu anda bile seçimden seçime giren oyuncular var bu artacaktır. Elbette ki siz bişeyler düşünüp bu sonuca varmışsınızdır ama şartlar daha esnetilebilir çünkü şu an 15 20 parti varsa yapılacak sistemle herkes birleşeceği için 2 3 bilemedin 4 parti olacak yeni gelen oyuncular bu partilerden birisini tercih edecek. Bu şekilde rekabetin tekrar geleceğini iddia ediyor bazı arkadaşlar seviniyorlar ancak birleşme olursa yine herhangi bir rekabet olmayacak ben kendim bir ittifakın parçası olduğum için değil ileriki dönemlerde yaşanabilecek sorunlar için konuşuyorum

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
O zaman şu nasıl olur.

Belediye, vali ve milletvekili seçimleri 20 üyesi bulunan her partinin katılımıyla oy oranına göre makam dağılımı olacak.

Ob, bakanlık, komutanlık hakim ve savcı için bir Üst makam seçimi yapılacak her ayın son günü. Bu seçimde en fazla oyu olan 7 parti Draft usulü makamları paylaşacak. Makam seçme hakkı 1. Den başlayacak 7. En son seçecek ?

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Önerim:Bakanlık rolleri için ittifak sistemi devam etsin.Meclis ve Belediye Başkanlığı için ise 20 üye altı bulunan partiler bir başka partiye oy vererek(isteğe bağlı) her zaman ki gibi o partinin de üyeleri makam sahibi olsun .

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Deyerrli yönetim deyerli hocam yorumları okumadan. Yapay zeka kullanmadam cevab vereceyim bu konuya.kendi aklıla kendi düşüncemle.
1)oy kullanma azadlığı varken. Benim kime hangi partiye oy kullanacagığımı kendim bilirim.
Sandık var ve oy gizliliyi var. Benim kullandlğım oyu yönetim açıka çıkarırsa bu asla demokrotik ve adil olmaz.
2) kaybeden taraf güclenmeye odaklansın bizler nasık çaba göstererek oy potonsiyalimizi artırıyorsak diger partilerde buna odaklanmalı..
Kayb eden ağlamamalı. Eger ki lider olmak istiyorlarsa güclenmeli gerek.
3)Yönetimin bu kadar oyuna müdahile etmesini doğru bulmuyorum.
Birisi kazanamıyorsa yönetim onun kazanması için yasaları deyişdirmemeli.
Kayb eden taraflar meclise yasalarını sunsun onaylanırsa siz dediyiniz olsun.
Aksi takdirde oyun doğru gitmez.
Kaybeden taraf nerde yalnış yaptığını düşünsün.

niko_23

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın BaşkanOnline Yönetimi,
Paylaştığınız açıklama ve oyundaki rekabeti artırmayı hedefleyen düzenleme önerileriniz için teşekkür ederiz. Oyunun gelişimine yönelik bu tür adımlar, topluluğunuzun uzun vadede daha sağlıklı bir ortamda devam etmesini sağlayacaktır.Seçim sürecine dair değişiklikler ve ittifak sistemine yönelik tutumunuz, açık bir vizyon ortaya koymaktadır. Bu doğrultuda, her partinin adil bir zeminde eşit fırsatlarla rekabet etmesi, oyunun dinamiklerini olumlu yönde etkileyecektir.Yeni sistemin tüm taraflara fayda sağlaması ve topluluğunuzda birlik, beraberlik ve eğlence ruhunu artırması en büyük temennimizdir. Detayların paylaşılmasını sabırsızlıkla bekliyor ve alınan kararların topluluğunuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla,
BaşkanOnline oyuncularından bir dostunuz.
Sana tavsiyem ne yazdığını oku. Ve kendi fikirlerini söyle yapay zeka kullanma

niko_23

Yasaklı Üye
Vatandaş
Konu sinan sevimin kazanmasıysa ona oy kullanırım ben. Uğurlu oyum onuda başkan yapar. Ama bir tek Sinan Sevim için oyunun ayarlarıyla bu kadar oynamayı kabul etmem ve doğru bulmam. Kapımız açık kazanmak isyeyen bize katıla bilir

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
İttifaklarla ilgili getirilen değişikliklerin oyun dengesi açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğini düşünüyorum. Bizim ittifakın kazandığı bir düzende, karşı tarafın başarısızlıklarını analiz edip kendilerini geliştirmeleri gerekirken, oyun yönetiminin bu sürece müdahil olması doğru bir yaklaşım değildir.Kazanan ittifakın başarısını gölgede bırakacak veya kaybeden tarafa avantaj sağlayacak düzenlemeler, oyunun demokratik ruhuna zarar verir. Eğer kaybeden taraf bir çözüm arayışındaysa, bunun yolu çalışmak, güçlenmek ve daha iyi bir stratejiyle yarışmak olmalıdır.Yönetim, tarafsız bir hakem gibi davranmalı, kuralları eşit şekilde uygulamalı ve hiçbir tarafı avantajlı ya da dezavantajlı duruma getirmemelidir. Kurallar, meclise sunulan öneriler üzerinden tartışılarak kabul edilmelidir; aksi halde oyun içindeki rekabet ortamı adaletsiz hale gelir.Kaybeden tarafların neden kazanamadık? sorusunu kendilerine sormaları ve hatalarını düzeltmeleri oyunun ruhuna daha uygundur. Biz ittifak olarak başarımızı çabayla ve doğru stratejilerle elde ediyoruz. Bu, herkes için örnek teşkil etmelidir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İttifaklarla ilgili getirilen değişikliklerin oyun dengesi açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğini düşünüyorum. Bizim ittifakın kazandığı bir düzende, karşı tarafın başarısızlıklarını analiz edip kendilerini geliştirmeleri gerekirken, oyun yönetiminin bu sürece müdahil olması doğru bir yaklaşım değildir.Kazanan ittifakın başarısını gölgede bırakacak veya kaybeden tarafa avantaj sağlayacak düzenlemeler, oyunun demokratik ruhuna zarar verir. Eğer kaybeden taraf bir çözüm arayışındaysa, bunun yolu çalışmak, güçlenmek ve daha iyi bir stratejiyle yarışmak olmalıdır.Yönetim, tarafsız bir hakem gibi davranmalı, kuralları eşit şekilde uygulamalı ve hiçbir tarafı avantajlı ya da dezavantajlı duruma getirmemelidir. Kurallar, meclise sunulan öneriler üzerinden tartışılarak kabul edilmelidir; aksi halde oyun içindeki rekabet ortamı adaletsiz hale gelir.Kaybeden tarafların neden kazanamadık? sorusunu kendilerine sormaları ve hatalarını düzeltmeleri oyunun ruhuna daha uygundur. Biz ittifak olarak başarımızı çabayla ve doğru stratejilerle elde ediyoruz. Bu, herkes için örnek teşkil etmelidir.
3 tane en büyük parti biz birbirimizi destekleyeceğiz, her ay da birimizi başkan yapıyoruz, milletvekillerini de ihtiyacımıza göre bölüşüyoruz dedikten sonra ne yapabilir ki oyuncu?
Burada sorgulanması gereken açıkcası bu tavırdır.
Yönetim olarak müdahale nedenimizi açıkça anlatıyoruz.
Burada yönetim müdahalesi elzem hale gelmiştir.

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
3 tane en büyük parti biz birbirimizi destekleyeceğiz, her ay da birimizi başkan yapıyoruz, milletvekillerini de ihtiyacımıza göre bölüşüyoruz dedikten sonra ne yapabilir ki oyuncu?
Değerli Yönetim öncelikle ittifakların oyun içindeki rolüyle ilgili yapılan eleştirilerde doğru bir değerlendirme yapmanın önemini vurgulamak istiyorum "3 parti bir araya gelip birbirini destekliyor" gibi basit bir genellemeyle başarıyı küçümsemek yerine ittifakların bu başarıyı nasıl organize ettiğine ve bu süreçte ne tür stratejiler geliştirdiğine odaklanmak daha yapıcı bir yaklaşım olacaktır.Bu oyun bir strateji oyunudur. Biz ittifak olarak kurallar çerçevesinde hareket ediyor, demokratik yollarla seçimleri kazanıyoruz. Eğer diğer taraflar mevcut düzende başarı sağlayamıyorsa bunun sebebi ittifakların başarısı değil kendi stratejik eksiklikleridir Biz kazanan tarafta nasıl bir emek ve çaba sarf ediyorsak kaybeden tarafların da aynı özveriyi göstermesi gerekmektedir.Yönetimin müdahalesinin ELZEM hale geldiği görüşüne katılmıyorum. Bir tarafın başarısızlığı, yönetimin kuralları değiştirerek bu durumu düzeltmesini haklı çıkarmaz. Oyun tarafların kendi hatalarını görüp bu hataları düzelterek daha güçlü bir hale gelmesi üzerine kuruludur.Son olarak, ittifakların varlığı oyunun ruhuna aykırı değil, aksine stratejik derinliği artıran bir unsurdur. Eğer ittifak kurma potansiyeli herkes için varsa, başarısızlıkların nedeni ittifaklar değil, bu fırsatları değerlendiremeyenlerdir.

T U N C A Y

Oyun Savcısı
Vatandaş
Baskanim uye cekemiyorlarsa yeteri kadar aktif degillerse bu yeteri kadar aktif uye ceken partilerin sucumu 😅 diger tarafda yeterli parti ve olgunluga sahip biz extra bisey yapmiyoruz oyunun gerekliligini yapiyoruz. Bu karariniz oyunda ciddi manada durgunluk getirecek olup ne vergi ne puan kasmak istemeyeceklerdir. Cnku aday cikarmak basitlesdi parti 1.sirada olsa ne olur olmasa ne olur moduna girdik. Oy zamani oy at cik olarak gorulebilir🙏

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Değerli Yönetim öncelikle ittifakların oyun içindeki rolüyle ilgili yapılan eleştirilerde doğru bir değerlendirme yapmanın önemini vurgulamak istiyorum "3 parti bir araya gelip birbirini destekliyor" gibi basit bir genellemeyle başarıyı küçümsemek yerine ittifakların bu başarıyı nasıl organize ettiğine ve bu süreçte ne tür stratejiler geliştirdiğine odaklanmak daha yapıcı bir yaklaşım olacaktır.Bu oyun bir strateji oyunudur. Biz ittifak olarak kurallar çerçevesinde hareket ediyor, demokratik yollarla seçimleri kazanıyoruz. Eğer diğer taraflar mevcut düzende başarı sağlayamıyorsa bunun sebebi ittifakların başarısı değil kendi stratejik eksiklikleridir Biz kazanan tarafta nasıl bir emek ve çaba sarf ediyorsak kaybeden tarafların da aynı özveriyi göstermesi gerekmektedir.Yönetimin müdahalesinin ELZEM hale geldiği görüşüne katılmıyorum. Bir tarafın başarısızlığı, yönetimin kuralları değiştirerek bu durumu düzeltmesini haklı çıkarmaz. Oyun tarafların kendi hatalarını görüp bu hataları düzelterek daha güçlü bir hale gelmesi üzerine kuruludur.Son olarak, ittifakların varlığı oyunun ruhuna aykırı değil, aksine stratejik derinliği artıran bir unsurdur. Eğer ittifak kurma potansiyeli herkes için varsa, başarısızlıkların nedeni ittifaklar değil, bu fırsatları değerlendiremeyenlerdir.
Buna katılıyorum artı olarak şunuda belirtmek istiyorum yükselen gençlik gibi ou sayısı fazla olan bir partinin taraf değiştirmesinden sonra iki ittifak arasında çok büyük bir oy farkı olduğunuda düşünmüyorum.
Oyunda 15 parti var ve diriliş ittifağı sadece 5 parti, karşı ittifaktaki partiler fikir ayrılıklarını halledip kendi aralarında anlaşmayı başarabilirse oy sayıları oldukça fazla. Bu yüzden dengeleri değiştirebilecek müdaheleleri çok tasvip etmiyorum.