Ali Kerem den kanıt istedik atmayinca kendimiz konuştukAli keremi seçime almayan sen değil miydin
Ali Kerem den kanıt istedik atmayinca kendimiz konuştukAli keremi seçime almayan sen değil miydin
Yönetim ile röportaj gelir miİlk haberimizde sende olacaksin
Hmm supheli ama ilk haberimiz cok eglencelo olacakYönetim ile röportaj gelir mi
Ayıp ettin kardeş. Haksızlık yaptın kul hakkı yedin. Şimdi nasıl yapacaksın kul hakkı ile. İslam dünyasının en buyuk günahını işledin. Hakkımı yedin. Haram edıcem Hakkımı, gece uykularına gırsın bu olay gun yuzu goreme. Yazıklar olsun beee, o kadarda uğraştım çabaladım, zehir zıkkım olsun
Başka platformdan kanıt paylaşmak yasakya haniAli Kerem den kanıt istedik atmayinca kendimiz konuştuk
e sen daha demin emirhan ve eymeni seçimden almıştın nasıl oldu bu işAli Kerem den kanıt istedik atmayinca kendimiz konuştuk
Ayıp ettin kardeş. Haksızlık yaptın kul hakkı yedin. Şimdi nasıl yapacaksın kul hakkı ile. İslam dünyasının en buyuk günahını işledin. Hakkımı yedin. Haram edıcem Hakkımı, gece uykularına gırsın bu olay gun yuzu goreme. Yazıklar olsun beee, o kadarda uğraştım çabaladım, zehir zıkkım olsun
MaşAllah ne bedduaymışAyıp ettin kardeş. Haksızlık yaptın kul hakkı yedin. Şimdi nasıl yapacaksın kul hakkı ile. İslam dünyasının en buyuk günahını işledin. Hakkımı yedin. Haram edıcem Hakkımı, gece uykularına gırsın bu olay gun yuzu goreme. Yazıklar olsun beee, o kadarda uğraştım çabaladım, zehir zıkkım olsun
Benden uzak olun da ne haber yapıyorsanız yapınHmm supheli ama ilk haberimiz cok eglencelo olacak
HocamAyıp ettin kardeş. Haksızlık yaptın kul hakkı yedin. Şimdi nasıl yapacaksın kul hakkı ile. İslam dünyasının en buyuk günahını işledin. Hakkımı yedin. Haram edıcem Hakkımı, gece uykularına gırsın bu olay gun yuzu goreme. Yazıklar olsun beee, o kadarda uğraştım çabaladım, zehir zıkkım olsun
@B A Y - Z nasıl yaşayacaksın bu kul hakkıyla.Ayıp ettin kardeş. Haksızlık yaptın kul hakkı yedin. Şimdi nasıl yapacaksın kul hakkı ile. İslam dünyasının en buyuk günahını işledin. Hakkımı yedin. Haram edıcem Hakkımı, gece uykularına gırsın bu olay gun yuzu goreme. Yazıklar olsun beee, o kadarda uğraştım çabaladım, zehir zıkkım olsun
Yaşayamayacağım...@B A Y - Z nasıl yaşayacaksın bu kul hakkıyla.
Sen beni neye göre adaylıktan aldın?
OkBu hesabu 2. Cihaza acayim en iyisi tek cihazda olmuyor bak bak gor beni @B A Y - Z
Ya bırak hocamı, mümkünse görüşmeyelim gardeşşşş
Adaylıktan çekilelimSen beni neye göre adaylıktan aldın?
Ya bırak hocamı, mümkünse görüşmeyelim gardeşşşş