Takip ettiğn halde boyle isen , tanışsan varya oyunda be yenılıkler yaparsın. Varmı aklında planlar kanka. Onerılerın varmı oyunla alakalıHayır o kişiyi tanımıyorum sadece yazdıklarını takip ediyordum ve uzun lafın kısası özeti bu şehir işlemleri kısmında emeği olan bunu hayata geçirmek için kendi bu önerilerini ortaya koyup üstüne ondan sonra oyuncular ve oyun yönetimi tarafından o kadar söylediklerine aldırış edilmeyip dalga geçilen oyunu bıraktıracak hale getirilen ve bıraktırılan sonradan da o dalga geçilen ama oyunun önemli kişilerinin her zaman bu önerilerinde destek verdiği arkasında durduğu kişiler sayesinde sadece oyunda kalan bunun bizlere yapılma amacında önerisinde hiç bıkmadan getirilmesi için her zaman çabalayan göktuğ başkanı biz oyunlarda sevenleri olarak çok özlediğimizi ve öneri emekleri konusunda da ne kadar çok oyun yönetiminin kendi projesi gibi gözüksede göktuğ başkanın önerisi olduğu için kendi projesinin hayata geçirdiğinden dolayı tebrik ediyor ama burada daha hesabını oyundan sildiği için çoktandır olmayacağını bildiğimden dolayıda diğer oyuncu sevenleri özleyenleri ve ben kendi adıma üzüntülerimi iletiyorum