ŞEHİR GÜNCELLEMESİ DETAYLARI. ÇOK YAKINDA! (8 Kişi İçeride)

mertank06

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
kardeş banını kaldıracak yönetim öteki hesaptan gelip her gece 750 satır salt okunur mesaj yazmazsan ben bu yorumu kabul edemem üzgünüm kendi hesabınla gel bu şekilde yaz bende okuyacam özledim hadi
1. si hesabımı sildim tamamen geri dönme şansımda yok silinen hesaplar geri kurtulmuyor çünkü oyun içerisinden birzat kendim sildim

mertank06

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
ben burayı komple bıraktım geri dönüşüm yok artık yakında adımı başka bir yerde tekrardan görebilirsiniz zaten herkese iyi oyunlar

N

N A Z

Ziyaretçi
bakıyorum da göktuğ başkanımın söyledikleri geliyor ama kendisi yok artık hesabınıda silmiş zaten o kadar söylendi her defasında bunları getirtmek için herkeste bunların oyunda ne işi var diyip göktuğ başkanla dalgalar geçtiler kaç kez onun üstüne en sonunda da onun söylemesi üstüne dayanamayıp getirdiler oyun yönetimide o kısmıda getiriyor ama olan göktuğ başkana oldu bence o kadar herkesin üstüne sırf bu gelecek güncellemeler yüzünden bunları getirtebilmek için çabalarken oyunu birkaç kişiye dayanamayıp sildi sildirmek zorunda bıraktılar halbuki burada o kadar sevenleride vardı önerilerini destekleyen kişiler ama o kadar çabası hiçbir işey yaramadı zorlada olsa getirtti güncellemeleri ama zorla bu güne kadar bu güncellemeleri getirmek için çabalayan kişiye bıktık her defasında bunları söylüyorsun gibi oyunculardan ve yapım ekibinden de bu güncellemelere ilk başta göktuğ başkanın önerilerine durmadan red cevabı gelince ters yani olumsuz cevaplar iletilince kaile bile alınmadığını düşününce ve oyun yönetimi tarafına bazı oyuncu kişilerde destek verince o güncellemelerin bu oyunda ne işi var oyunu neye çevirmek istiyorsun gibi yazılar gelmeye başlayınca oda en basit haliyle gelmesini isteyip hem yapan kişilerin işini kolaylaştırmak hemde biz oyuncuların işlerini kolaylaştıracak şekilde en basit haliyle gelmesini isterken ve oyunda ki en büyük mega güncellemenin yani bu şehir işlemleri kısmının en basit haliyle geliyor olmasının bile çok şey ifade ettiğini belirtirken kendisi en son kendini bıktıran kişiler olunca oyunuda bıraktı en sonunda özleyeceğiz seni göktuğ başkan ama daha döneceğini asla sanmıyorum bu kadar kendine karşı olanlardan sonra ama seni özleyen burada gerçekten çok kişi vardır illaki umarım göktuğ başkanımın önerisi olarak dikkate alınarak faliyete geçen bu güncellemeler biran önce tamamlanır ve gelir en kısa sürede çalışmaları biter
Bunu okuyan var mı cidden. Ben üşendim de okuyan birisi benim yerime de okusun

mertank06

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
bakıyorum da 9 adet güncellemeden 1 i bitmiş geride kaldı 8 adet güncellemede ama o 8 adetin verilen sürede yani bu ayın sonuna kadar biteceğini asla düşünmüyorum ama hadi hayırlısı oyuncular için umarım bu ay içerisinde tamamen bitmiş olur

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
bakıyorum da 9 adet güncellemeden 1 i bitmiş geride kaldı 8 adet güncellemede ama o 8 adetin verilen sürede yani bu ayın sonuna kadar biteceğini asla düşünmüyorum ama hadi hayırlısı oyuncular için umarım bu ay içerisinde tamamen bitmiş olur
Oyuncularımız güncellemelerin farkında sen merak etme, bu ay içerisinde bitmese de kimse neden bitmedi demez.
İnsanlar bizi anlıyor, senin gibi iki kamyon fotosu atıp hadi bunu ekleyin diye kimse kimseye baskı yapmıyor.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Yav göktuğ , yonetım ekıbı okumuş insanlar belliki sana açık konuşamadı, ben açık konusucam.Çünkü okumadım ben anasıfı terkim.

Karşim bunlardan SANANE.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sen bir oyuncusun kendıne gel seni aşağılamak istemiyorum. Git ve vergi kas

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
2 kuruş para biriktir git daha iyisini yapabiliyorsan kendin yap asosyal çocuk kaybol burdan 2 fotoğraf hazırlayıp youtubedan kod yazma nasıl yapılır sıfırdan videoları izleyip gelip akıl verme şu oyun için tek 1 faydanı söyle sadece varsa. safi zararsın .

E

Emirhan'

Ziyaretçi
2 kuruş para biriktir git daha iyisini yapabiliyorsan kendin yap asosyal çocuk kaybol burdan 2 fotoğraf hazırlayıp youtubedan kod yazma nasıl yapılır sıfırdan videoları izleyip gelip akıl verme şu oyun için tek 1 faydanı söyle sadece varsa. safi zararsın .
Traktör yapti ya nasıl faydası yok