ŞEHİR GÜNCELLEMESİ GERİ DÖNÜŞLERİNİZ HK. (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Şehir alanını ciddiye alan kullanıcılarımızı bu dönem ödüllendireceğimizi, oyun olarak gerekeni yapacağımızı söylemiştik.
Gönderilen ödüllerden Şehir güncellemesini ciddiye alan herkesin memnun olduguna eminiz :)

Şehir alanında hediye sistemi bir sonraki dönem değişecek olup,
Bu alan ile ilgili öneri ve taleplerinizi burada beklemekteyiz.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ Altın ok
Vatandaş
Şehir alanını ciddiye alan kullanıcılarımızı bu dönem ödüllendireceğimizi, oyun olarak gerekeni yapacağımızı söylemiştik.
Gönderilen ödüllerden Şehir güncellemesini ciddiye alan herkesin memnun olduguna eminiz :)

Evet güzle oldu bu dönemdemi olucak?

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam kırmızı taşlar kasaya 1 milyar olarak değil de 250M olarak aktarılsa. 4 kırmızı taş 1 milyar etki etse bu kadar uçuk rakamlar da olmaz bizi üzen rakamlarda olmaz gibi geldi bana . @BaşkanOnline

EsPaDiLHa

Yeni Üye
Vatandaş

En azından bunun yarısı kadar olur dimi 😅

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam kırmızı taşlar kasaya 1 milyar olarak değil de 250M olarak aktarılsa. 4 kırmızı taş 1 milyar etki etse bu kadar uçuk rakamlar da olmaz bizi üzen rakamlarda olmaz gibi geldi bana . @BaşkanOnline
Yada her kırmızı taş yine 1 milyar olur. Her şehir aylık maksimum 30 kırmızı taş yatırım yapabilir şeklinde bir üst yatırım limiti belirlenebilir. Bu sayede kırmızı taslarımızda enflasyona. Uğramamış olur

Göktuğ Gökçebağ.

Türk Ulus Birliği Partisi
Vatandaş

Bence bu şekilde ödüllendirmenin kaldırılması gerekiyor. Kendi görüşüm bu şekilde: O bölümü belediyelere özel bir alan olarak düzenlenip sadece belediye başkanlarının haftalık olarak alacakları oyun kasası içerisinden olan belediye bütçeleri ile o alanları geliştirebilirler. Şehir gelişimlerine göre şehir sıralamasının olması da kalkmış olup bu sayede şehir geliştirme yüzdeleri aynı şekilde kalmış olacaktır. Mesela, bir şehir (A şehri) yol yap %60 iken B şehri %58 ise, A şehri arttırmaya devam ettiği anda yani %62 veya %63 olduğu anlarda, B şehri direkt %56'ya kadar düştüğü için şu anki sistemde bunun da önüne geçilip sabit şekilde oranlar kalmış olacaktır. Bu sayede farklı noktalardan oyuncuların para kazanması ve ödüller verilmesi sağlanıp bu sayede o alan içerisine valilerin valilik bütçelerini haftalık olarak alıp şehir işlemleri arasında valilere özel de alan oluşturulup yapabilecekleri işleri o alanlardan yapabilecekler. Böyle bir sistem gelebilir. Bu sayede o alana oyuncuların katkı yapması da kaldırılmış olur ve artık şehir sıralamaları gelişmişlik oranlarına göre değil sadece plaka kodlarına göre 01'den başlayıp 81'e kadar sıralı şekilde 81 il normal şehir sıralaması gelmiş olur.

O alanı oyun içerisi ile birlikte bağlantılı şekilde yapabilirseniz eğer, direk olarak oyuncular mecburen, hizmet yapmak zorunda kalacaklardır zaten .

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü.
Vatandaş
detay sistem ne olur bilemem ama emek verenlerin hakkını aldıgı yatanların kasmayanların bir sey alamadıgı sistem olsa güzel olur. Ki ayrıca bu iyiydi bi kısmı vergiye ayrılıp sehir kasasına gidip cogunlugunda emek verenlere dagıtılması falan.

Son düzenleme:

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
,250 m düşmesi mantiksiz olur sonucda kirmizi taş tanıtıldığında kirmizi tasin gerçek para vb şeylerde kullanabilecegi o kadar degerli olacağı söylenmişdi bunun yerine toplanan paranin %30 misal vergi olarak kesilip gerisi dagitilabilir yada %60 70 oraninda dagitilabilir

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yav bekir karşim sen bunu nasıl yazarsın. Sanane karşim 1 taş 1 milyar para işte. Resmen bize para vermeyin diyorsun 😀

Hayır ay sonunda fena şekilde şehir kasa ödülü beklerken, "500m hesaba yatırıldı" yazısını gördüğünde, ben ne yaptım demekle kalmayıp, bizden de bir o kadar laf yersin söylim 😀

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Yav bekir karşim sen bunu nasıl yazarsın. Sanane karşim 1 taş 1 milyar para işte. Resmen bize para vermeyin diyorsun 😀

Hayır ay sonunda fena şekilde şehir kasa ödülü beklerken, "500m hesaba yatırıldı" yazısını gördüğünde, ben ne yaptım demekle kalmayıp, bizden de bir o kadar laf yersin söylim 😀
Bekirin elinde fazla kırmızı taş yok heralde , ben kazanmıyorsam kimse kazanmasın diyor. Başka bir açıklaması olamaz 😂