Hesabı silince 100 kırmızı taşım gitti elimde 13 tane var diye kim söylediBekirin elinde fazla kırmızı taş yok heralde , ben kazanmıyorsam kimse kazanmasın diyor. Başka bir açıklaması olamaz![]()

Hesabı silince 100 kırmızı taşım gitti elimde 13 tane var diye kim söylediBekirin elinde fazla kırmızı taş yok heralde , ben kazanmıyorsam kimse kazanmasın diyor. Başka bir açıklaması olamaz![]()
Hesabı silince 100 kırmızı taşım gitti elimde 13 tane var diye kim söyledi![]()
Aşk olsun ben hiç öyle düşünürmüyüm kankam. Yönetime bu paralar çok gelmis ki güncellemeye gidiyor. Zaten sonra taşlar da enflasyona uğrayıp değer kaybetmesin şirketlere aylık yatırım hacmi limiti getirerek bu sorunu aşabiliriz dedim.hissettim kral
Hatta bu limiti yükseltmek için de yine kırmızı taşla yükseltme alınabilir.Aşk olsun ben hiç öyle düşünürmüyüm kankam. Yönetime bu paralar çok gelmis ki güncellemeye gidiyor. Zaten sonra taşlar da enflasyona uğrayıp değer kaybetmesin şirketlere aylık yatırım hacmi limiti getirerek bu sorunu aşabiliriz dedim.
Kanka insanlar ay sonunda az para alırsa seni bıçaklarlar haberin olsunAşk olsun ben hiç öyle düşünürmüyüm kankam. Yönetime bu paralar çok gelmis ki güncellemeye gidiyor. Zaten sonra taşlar da enflasyona uğrayıp değer kaybetmesin şirketlere aylık yatırım hacmi limiti getirerek bu sorunu aşabiliriz dedim.
Ben 35 milyarı aldım Paraguaya iltica ettim kankamKanka insanlar ay sonunda az para alırsa seni bıçaklarlar haberin olsun![]()
Bekire Tek yumruk atmak için insanları sıraya sokacamKanka insanlar ay sonunda az para alırsa seni bıçaklarlar haberin olsun![]()
Şehrinizi bırakmak sizin tercihiniz bu yüzden evet boşa gider.Şehir şirketlerine yatırım yaptığımız zaman örnek olarak milletvekili olduğumuzda başka şehre atanmış oluyoruz yatırımımız boşa mı gidiyor
Hocam geçen ay şehir şirketlerine sıfırlanmıyor diye 100 küsür kırmızı taş yatırım yapmıştım. Bu ay sıfırlanmış odaŞehrinizi bırakmak sizin tercihiniz bu yüzden evet boşa gider.
Sende daha vardır yastık altındaHocam geçen ay şehir şirketlerine sıfırlanmıyor diye 100 küsür kırmızı taş yatırım yapmıştım. Bu ay sıfırlanmış oda
Muş beni yedi bitirdi halen düze çıkaramadımSende daha vardır yastık altında![]()
İlk sıraya beni yazBekire Tek yumruk atmak için insanları sıraya sokacam![]()
Ayıp kınadım. Biraderim dedim halk ekmek kuyruğuna girer gibi beni dövme amacı taşıyan bir kuyruğa giriyon. Neyse itiraf ediyorum ben aslında Z A F E R dim onu dövünİlk sıraya beni yaz![]()
Sende mi , bilgem, ilkcan grubuna katıldın kskskskAyıp kınadım. Biraderim dedim halk ekmek kuyruğuna girer gibi beni dövme amacı taşıyan bir kuyruğa giriyon. Neyse itiraf ediyorum ben aslında Z A F E R dim onu dövün![]()
Nerden duydun bunuSende mi , bilgem, ilkcan grubuna katıldın ksksksk
Altın oktan önce muş egitim seviyesiMuş beni yedi bitirdi halen düze çıkaramadım![]()
Sakaryayı son sıradan listeye yazdırmışım tek başıma mücadele edemiyorum Buradan