Bütün sırrı bozdun ya2 saat oturupta herşey hakkında bilgin varmış gibi yazma hayırdır oyunun yapımcısımısın modumusun sen ne işe yararsın verdiğin öneriler ne işe yarar bize bunları anlat 2019 yazmış tarihede alksjdkjlasdkjlaskldasdasdasfsdgsdg BaşkanOnline Forum © 2021 - Tüm Hakları Saklıdır | Başkan Teknoloji tarafından hazırlanmıştır. senin hayatın yalan göktuğ
mahmut hocamın bu oyundan haberi bile yoktur o dönemdeBütün sırrı bozdun ya![]()
![]()
Bu konular bir tek senin mi aklına geliyor?Eğer orada şu anda puan kasıyorsan, eğer oranın gelmesi konusunda ilk fikri, düşünceyi durmadan 2019'da başladığımdan beri ben dile getirdiğim için ve o zamanlarda bu şehir kurma oyunu değil, "Ne işi var bunların oyunda?" diyip de herkes ve sonradan da yıllar sonra bile olsa oyun yönetimi yapmaya karar verdikleri için, şu anda orada yapılıp da oynuyorsan, eğer oradan ödüller kazanıyorsan, eğer ne kadar çok oyun yönetimi yapmış olsalar da, benim sayemde. Ben eğer böyle bir öneri atmış olmasaydım, eğer hâlâ sadece seçimler olacaktı, gelen dükkânlardan kiraları topla, eğitim yap bu şekilde her zamanki mantığında olacaktı. O yüzden çok güncelleme önerileri, oyunu üst düzeye taşıyacak önerileriniz varsa, kendinize konu başlığı açarsanız, yazarsınız. Zaten beğenirsek, eğer beğenir sonuna kadar destek veririz. Bunu sadece size söylemiyorum, siz veya başkası olsun. O yüzden de kimlerin boş konuştukları net ortaya çıkıyor. Zaten sabit 10-15 kişi kendilerini çok iyi biliyorlar o kişiler. Zaten o yüzden de durmadan dalga geçmenin, kötülemenin anlamı yok. Beğenmediysen de, "Beğenmedim .......... nedeninden dolayı," deyin geçin. Bu kadar üst üste durmadan aynı cümleleri sizin veya başkasının yazmasına gerek. Anladık, 1000 kere aynı kelime traktör, traktör, traktörYeter artık. Gerçekten çok düşünüyorsanız oyunu bana karşı yazanlar için diyorum; bana bu kadar yazacağınıza, kendinize konu başlığı açın da biraz da sizin güncelleme önerilerinize bakalım da beğeniyor muyuz, beğenmiyor muyuz. Oyuna katkı sağlayacak güzel bir şeyler ise sonuna kadar destek oluruz tabii ki de. Şu anda bana 2019 da oyuna başladığım günden bu güne kadar bu kadar laf söyleyen sabit 10-15 kişi bana laf yetiştirme dalga geçme durmadan boş konuşma vb gibi şeylere kafa yoracaklarına oyun güncelleme önerisi verme noktasında kafalarını çalıştırsalardı. O noktada oyun sahibi ve çalışanlarına, önerilerde bulunsalardı. Şu anda bambaşka üst düzey bir oyun oynuyor olabilirdik. Net şekilde ℅70 oranla bu gerçekleşirdi bence, ama bunada şükürler olsun, ellerine sağlık oyun yönetiminin bu şekilde konuşan kişilere rağmen.
Dikkatli oku cümleler birbirini tekrarlıyorArkadaşım sen ne yaşıyorsun Allah aşkına, ben diyorum ki sayfa yukarı atıyor sen gelmişsin bana burada fetva veriyorsun.. Uzun uzun yazınca kimsenin dikkatini cekmiş de olmuyorsun..
O zaman düz mantık, dükkanlar kısmında da geri sayım olmasın; herkes saniyeler içinde geri sayım olmadan, tek tıklamalarla tüm gelen kiraları bir anda alsın. Veya bireysel işlerde durmadan, bir anda beklemeden tıklama olsun. O yüzden de şehir işlemleri kısmında kesinlikle geri sayım ve tek tıklamadan sonra geri sayımı bekleme süresini yani o geçen 1 saniye, 1.5 saniyeyi beklemek kesinlikle şart. Puan kasacaksınız diye geri sayım istemiyorsunuz; diğer türlü anında kasmak işlerinize geliyor tabi.
O yüzden de oyunda her yerde mevcut olan geri sayımın ve tek tıklamada bekleyen her yerdeki 1 saniye, 1.5 saniye zaman gibi burada da bekleme süresi olması gayet de güzel ve eşit bir yaklaşım. Teşekkürler, yoksa diğer türlü arada buga girdiği de oluyordu, kolaydan puan kasma oluyordu. Bu sayede bu şehir işlemleri alanıda, diğer yerlere dükkanlar ve işler kısmına uyumlu hale getirildi. Zamanlama sistemi ile bekletme süreleri de 1 saniye 1.5 saniye gibi, sürelerle birlikte daha uyumlu hale getirilerek düzeltme işlemi yapıldı. @BaşkanOnline
Konuşmak için konuşuyor hocam"Teşekkürler, yoksa diğer türlü arada buga girdiği de oluyordu, kolaydan puan kasma oluyordu. Bu sayede bu şehir işlemleri alanıda, diğer yerlere dükkanlar ve işler kısmına uyumlu hale getirildi. Zamanlama sistemi ile bekletme süreleri de 1 saniye 1.5 saniye gibi, sürelerle birlikte daha uyumlu hale getirilerek düzeltme işlemi yapıldı"
Ne zaman buga girdiği oluyormus tam olarak? Nasıl kolaydan puan kasma oluyormuş.
Anlatır mısın biraz?
Şimdi ceza alcan hocamKonuşmak için konuşuyor hocam