Evetolay benim kasıp kasmamam mı
Evetolay benim kasıp kasmamam mı
VoldemortKaanı kovun emri geldi @ErenA
Ta kendisiVoldemort![]()
belki bilgem ne kadar kastı görmek istiyorumSanane benim şehrimden mesela napacan üyelerimi görüp
Bilgem Erzincan'da kral sorsaydın söylerdim benbelki bilgem ne kadar kastı görmek istiyorum
ya da naptı vs.
İsmini arayıp oyun içinde kaç puan kastiginida görebilirsinbelki bilgem ne kadar kastı görmek istiyorum
ya da naptı vs.
Benim şehrimde değil umrumdada değil davut var bende bi tek oda robot zaten robot değilim tuşu gibibelki bilgem ne kadar kastı görmek istiyorum
ya da naptı vs.
Hadi canım ne diyorsun senİsmini arayıp oyun içinde kaç puan kastiginida görebilirsin![]()
batmandan sonra nereye geçiyonBenim şehrimde değil umrumdada değil davut var bende bi tek oda robot zaten robot değilim tuşu gibi
Adana’da kim var bakim bakim gidip onu pis edecem alacam şehiribatmandan sonra nereye geçiyon
Endogru cevabi magarsus vermis sanane. Neden kendi kapinin önünü süpürmüyorsun.belki bilgem ne kadar kastı görmek istiyorum
ya da naptı vs.
İstersen kovayım ablaEndogru cevabi magarsus vermis sanane. Neden kendi kapinin önünü süpürmüyorsun.
Kovma isini Yukselen Genclik yapiyor baksana baskanlarini bile attilar. Biz kendi icimizde zindana atariz kendisini sorun yokİstersen kovayım abla
Kimi kovmuş yükselenKovma isini Yukselen Genclik yapiyor baksana baskanlarini bile attilar. Biz kendi icimizde zindana atariz kendisini sorun yok![]()
Cok geride kaldin.Kimi kovmuş yükselen
Cok geride kaldin.
allah allah siplemediginden olabilirmiki acabaaa .yanlismi yazdim bak simdi bende goremedim dur gozluklerimi alim.Yaşlandı o alzheimer dediler ama daha kesin bir teşhis yok
allah allah siplemediginden olabilirmiki acabaaa .yanlismi yazdim bak simdi bende goremedim dur gozluklerimi alim.
Büyüklerine saygilı olmayi ogrenirmisin lutfen. Saadece sakal degil botoks ve dolguda eklenmeli kadin oyuncuya.Bu nedir arkadaş, +50 yaş olmuş bu oyun, logodaki adama beyaz sakal eklenmeli @BaşkanOnline