ŞEHİR VERGİ, KASA VE PUANLARI SIFIRLANMIŞ, YENİ DÖNEM BAŞLAMIŞTIR. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

U S K A

Üye
Vatandaş
@BaşkanOnline. Ben 4.56 milyar alacakken hesabıma sadece 1.6 milyar gelmiş sondai 0 olmadan sayıyorum bir yanlışlık yok yani.düzeltirmsiiniz lütfwn

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi Milletvekili
Vatandaş
10+ mr almam gerekirken yatan 3+ duzeltirmisiniz? Emeklerimiz 2.kez boşa gidiyor genel sıralamada çöp oldu tekrardan çöp oluyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-03-00-06-16-477_net.shrin.baskan-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-03-00-06-16-477_net.shrin.baskan-edit.jpg
    49.1 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2025-04-03-00-06-12-353_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-04-03-00-06-12-353_net.shrin.baskan.jpg
    649.4 KB · Görüntüleme: 17

Dündar

Üye
Vatandaş
Balikesirde okdr puan kastim hicbir sekilde para yatirilmamis bosunami kastik
Manisa için kavga çıkaranlar vardı. @Hilmi valimiz @muratünlü yü Kars belediye başkanı yapti murat başkan apar topar şehrine iade istedi. Halbuki kars sehir kasası çok daha iyiydi. O sıralama ödülü almak istedi. Her ikisini de kazanamamis oldu. Manisa valisi olmak için torpil yapmaya çalıştım olmadı. Manisaya gidemeyince ben de son 5 gün saf saf sabahlara kadar vergi kastım ilk 10 a girebilmek icin. Meğerse ay sonunda ne katsayı ödülü varmış ne de şehir vergi sıralama ödülü🤐

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-02-23-57-25-208_net.shrin.baskan-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-02-23-57-25-208_net.shrin.baskan-edit.jpg
    477.8 KB · Görüntüleme: 14

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yahu adam akşamdan beri diyor ki , oranlara göre yatırmadık. Altyapı sorunu var. Açıkca söylüyoruz diyor.
Hâlâ şu yatması lazımdı, yatmadı. Bu kadar olması lazımdı olmadı. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hayır komple ödül sistemini kaldırtacaksınız, sadece katsayı için kasacaksınız orada bunu istiyorsunuz ha.

Dündar

Üye
Vatandaş
Yahu adam akşamdan beri diyor ki , oranlara göre yatırmadık. Altyapı sorunu var. Açıkca söylüyoruz diyor.
Hâlâ şu yatması lazımdı, yatmadı. Bu kadar olması lazımdı olmadı. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hayır komple ödül sistemini kaldırtacaksınız, sadece katsayı için kasacaksınız orada bunu istiyorsunuz ha.
iste ironi sanatı. 👏

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bakın dostlar gecen ay ödüller yatırılırken oyun yönetimi aynen şunu söyledi şehir şirketine yatırılan kırmızı taşların şehir kasasına aktarılması vaadinimizi ilk aya özel yapıyoruz. Ancak bu furum değiştirilmeli çünkü oyun içindeki dengelere (kazananla kazanmayan arasında makas açılması) zarar veriyor. Bu ay bu kuralda düzenleme yapacağız dedi.

Burada bir aileyiz. Ortada bir kriz durumu var biraz töleranslı olalım lütfen. Kusura bakmayın ama şehir alanı gelene kadar bu ödülleri rüyamızda bile göremezdik.

Temmuz- Ağustos -Eylül aylarında sabaha kadar vergi kastık ilk 15 dekiler 15-20 milyar alırdı üstelik holdingler iki katı pahalıydı.

Bu ay 4 tane süper iş eklenmeseydi bu kadar vergi sıralama ödülünü alabilecekmiydik.

Lütfen biraz anlayış gösterelim. Kendimizi düşünmek yerine kazanan ile kazanamayan arasında belli bir denge olması gerekliliğini düşünelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...