O zaman bana 61 Milyar mı yatması lazımEkli dosyayı görüntüle 21486Hocam ilgili kanıt ektedir. Fatih Görgülü adına bakabilirsiniz. @BaşkanOnline

O zaman bana 61 Milyar mı yatması lazımEkli dosyayı görüntüle 21486Hocam ilgili kanıt ektedir. Fatih Görgülü adına bakabilirsiniz. @BaşkanOnline
Sende çok para vardır emekli mayışın var başkanımO zaman bana 61 Milyar mı yatması lazım![]()
Hocam bazı arkadaşlara bu verilerden daha az bazılarınada daha fazla yatmışArkadaşlar .0 alanını saymayın.
Sende çok para vardır emekli mayışın var başkanım![]()
Manisa için kavga çıkaranlar vardı. @Hilmi valimiz @muratünlü yü Kars belediye başkanı yapti murat başkan apar topar şehrine iade istedi. Halbuki kars sehir kasası çok daha iyiydi. O sıralama ödülü almak istedi. Her ikisini de kazanamamis oldu. Manisa valisi olmak için torpil yapmaya çalıştım olmadı. Manisaya gidemeyince ben de son 5 gün saf saf sabahlara kadar vergi kastım ilk 10 a girebilmek icin. Meğerse ay sonunda ne katsayı ödülü varmış ne de şehir vergi sıralama ödülüBalikesirde okdr puan kastim hicbir sekilde para yatirilmamis bosunami kastik
Evet kontrol etitğimzide eksik ödüller mevcut, ödüller yeniden gönderildi.Genel olarak hesaplamalar da eksiklikler var(benim de dahil) tekrardan gözden geçirme şansınız var mıdır @BaşkanOnline
iste ironi sanatı.Yahu adam akşamdan beri diyor ki , oranlara göre yatırmadık. Altyapı sorunu var. Açıkca söylüyoruz diyor.
Hâlâ şu yatması lazımdı, yatmadı. Bu kadar olması lazımdı olmadı. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hayır komple ödül sistemini kaldırtacaksınız, sadece katsayı için kasacaksınız orada bunu istiyorsunuz ha.
Bakın dostlar gecen ay ödüller yatırılırken oyun yönetimi aynen şunu söyledi şehir şirketine yatırılan kırmızı taşların şehir kasasına aktarılması vaadinimizi ilk aya özel yapıyoruz. Ancak bu furum değiştirilmeli çünkü oyun içindeki dengelere (kazananla kazanmayan arasında makas açılması) zarar veriyor. Bu ay bu kuralda düzenleme yapacağız dedi.Yahu adam akşamdan beri diyor ki , oranlara göre yatırmadık. Altyapı sorunu var. Açıkca söylüyoruz diyor.
Hâlâ şu yatması lazımdı, yatmadı. Bu kadar olması lazımdı olmadı. Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hayır komple ödül sistemini kaldırtacaksınız, sadece katsayı için kasacaksınız orada bunu istiyorsunuz ha.