Listeye eklicem seniO listeden kimse kalmadı![]()
Death Note ye eklendinBenim adım listelerden geçmez yiğitcim canım![]()
Oğuzgurtcun nerde senin bakim hadi yeni parti kurun çağırın diğerleriniAdımı yazan kağıt ezilir, kalem kurur. Zikreden dil lal olur bakan göz unutur yiğitcim ama ben hep bir şeyler hatırlarım![]()
Dün sövdükerimizin bugün koynunda yatmaktan iyidirOğuzgurtcun nerde senin bakim hadi yeni parti kurun çağırın diğerlerini![]()
Düne kadar durduğun adamları satıyordun senin yaptığının yanında bizimkisi az kalırDün sövdükerimizin bugün koynunda yatmaktan iyidir![]()
Dedi; Buduncu kdkdkdkkdkddkDün sövdükerimizin bugün koynunda yatmaktan iyidir![]()
Gel buraya budun, parti isminizi değiştirip budun yapın. Yine ezecez sizi hadiDün sövdükerimizin bugün koynunda yatmaktan iyidir![]()
Budunu tekrar iktidar yapıp darbe yapalımGel buraya budun, parti isminizi değiştirip budun yapın. Yine ezecez sizi hadi
Onlar kendi kendini yer zaten makam yüzüne kskskdBudunu tekrar iktidar yapıp darbe yapalım![]()
Şifa ne yaşıyorsun olm senOy oy oy nasıl zorunuza gitti söylediğim valla aşırı keyif aldım bir anda coştunuz hahahaha aynı böyle devam edin canlarım![]()
Kendini birşey sandı hemen. Nasılda havaya soktuk seni yavrucum. Hadi şimdi güldür eğlendir bizi çabuk . Şamar ederim yoksa seniOy oy oy nasıl zorunuza gitti söylediğim valla aşırı keyif aldım bir anda coştunuz hahahaha aynı böyle devam edin canlarım![]()
Olm mu? Ufaklık sen hiç konuşma ne olduğunu şu an seni kullanan abilerin de biliyor da bakma lazımsın diye susuyorŞifa ne yaşıyorsun olm sen![]()
Forumda ağladığın günlerin konularını sildirdin mi yoksa biraz geriye gitsek çıkar mıKendini birşey sandı hemen. Nasılda havaya soktuk seni yavrucum. Hadi şimdi güldür eğlendir bizi çabuk . Şamar ederim yoksa seni