Burası real hayatı konuşacağım biryer değil çok konuşmak istiyorsan benimle oradan yazabilirsin )))aa bak aklıma takıldı, instagramdan isteği neden attın mami?
Burası real hayatı konuşacağım biryer değil çok konuşmak istiyorsan benimle oradan yazabilirsin )))aa bak aklıma takıldı, instagramdan isteği neden attın mami?
Baş tacısın kral eksik olmaSen iste ben 50 konuna gelirim kral
Adam cezasını çekmiş işte daha neyi sorguluyorsun magarsus çok istiyorsan git sende al ban2 günmüş süresi evet özürde dilemiş olsa af edilmişte olsa forum süresinin bu kadar az olması bi tık ilginç geldi
Ekli dosyayı görüntüle 13352
hmm anladım kaandan konum istediğin gibi bendende isteyecektin demekki okeyyBurası real hayatı konuşacağım biryer değil çok konuşmak istiyorsan benimle oradan yazabilirsin )))
cezasını çeksin kardeşim onda sıkıntı yok hala gelmiş özür dileyeceğine pişkin pişkin üst perdeden konuşmaya devam ediyor ne diyim helal olsunAdam cezasını çekmiş işte daha neyi sorguluyorsun magarsus çok istiyorsan git sende al ban
Napsınlar gündüz Ayhan başkanla baş edemediler gece bana saldırıyorlarAdam cezasını çekmiş işte daha neyi sorguluyorsun magarsus çok istiyorsan git sende al ban
baş edememek? komikmişNapsınlar gündüz Ayhan başkanla baş edemediler gece bana saldırıyorlar
Sen bugün yorulmadin mi kavga gürültü yapmaktan hiihmm anladım kaandan konum istediğin gibi bendende isteyecektin demekki okeyy
Yok sen burada yazdınya geçen gün fake fotoğraf koyuyorsunuz flan diye ondan yani gerçeklerle yüzleş istedim kaaaaaan selamlar sanada kardeşimhmm anladım kaandan konum istediğin gibi bendende isteyecektin demekki okeyy
Kendi partisini karıştırmış galiba ben 3 gündür yoktum ya öyle birşeyler duydum doğrumuSen bugün yorulmadin mi kavga gürültü yapmaktan hii
Parti içişlerine karışmam bilemem. Ama bugün iki çuval patlamış mısır bitirdim benKendi partisini karıştırmış galiba ben 3 gündür yoktum ya öyle birşeyler duydum doğrumu
Hahaahah afiyet olsun canım kardeşimParti içişlerine karışmam bilemem. Ama bugün iki çuval patlamış mısır bitirdim ben
İki çuval mıParti içişlerine karışmam bilemem. Ama bugün iki çuval patlamış mısır bitirdim ben
Abi nabim.ya çok heyecanlıydı.İki çuval mı
Midene yazık değil mi abi
Hımmm demek öyle anladımİki çuval mı
Midene yazık değil mi abi
Neyi ?Hımmm demek öyle anladım
Neyi ?Neyi ?
Gerçekte anlayabiliyor musun
Böyle kolay soruya cevap verilmezNeyi ?
Gerçekte anlayabiliyor muyum
Aslında sen iyi adamsın heBöyle kolay soruya cevap verilmez
Hocam bu ne
Bizde bu ders yoktu