Siyaset oyunundayız ve ben böyle oynuyorum gerekli gören yönetim uyarısını yapar senin karışma yetkin yok işine bak yaniYooo ama sen kışkırtıcı yorumlar yapıyorsun sürekli olmuyor ki böyle buranın bir yönetimi var sonuçta neyin ne olması gerektiğini en iyi onlar biliyor
SilSiyaset oyunundayız ve ben böyle oynuyorum gerekli gören yönetim uyarısını yapar senin karışma yetkin yok işine bak yani
Jsjsjsjsjsjsj tmm
Uslan be Halil ibrahimmmmmSiyaset oyunundayız ve ben böyle oynuyorum gerekli gören yönetim uyarısını yapar senin karışma yetkin yok işine bak yani
İzliyon muUslan be Halil ibrahimmmmm
Hımmm peki bakalım gereksiz tartışmaya girmemSiyaset oyunundayız ve ben böyle oynuyorum gerekli gören yönetim uyarısını yapar senin karışma yetkin yok işine bak yani
Aleyküm selamAleyküm selam
Napiyon abiAleyküm selam
Bandırma da çalışıyorum vallahi isler yağun sen neler yapılıyorsunNapiyon abi
Cafeye devamke abi iş çok bende. Gece nöbet var gündüz cafeBandırma da çalışıyorum vallahi isler yağun sen neler yapılıyorsun
Allah sağlık sıhhat kolaylık versin inşallahCafeye devamke abi iş çok bende. Gece nöbet var gündüz cafe
Seni kınıyorumSiyaset oyunundayız ve ben böyle oynuyorum gerekli gören yönetim uyarısını yapar senin karışma yetkin yok işine bak yani