K
qwmnqwnqnskdnwnsndnxmskkCanım sıkılınca bu fotoya bakıyorum ve kahkaha atıyorum. Teyzem dünden beridir yok.
Son aldığım bilgilere göre kafasına huni takmış,geziyormuş
Ekli dosyayı görüntüle 16926
Genel kurmay başkanım bakımları iyi yaptır.Neyse masrafı ben karşılarım. Geçen ay Semih başkan yaptırmadı paletler atti.Hayır sanayideyim tankın bakımlarını yaptırıyorum.
NzznznznbsnbsnssnnGenel kurmay başkanım bakımları iyi yaptır.Neyse masrafı ben karşılarım. Geçen ay Semih başkan yaptırmadı paletler atti.
Benim tank paletlerinde sıkıntı çıktı onu da bi halletmek lazım hocamGenel kurmay başkanım bakımları iyi yaptır.Neyse masrafı ben karşılarım. Geçen ay Semih başkan yaptırmadı paletler atti.
Cok yağ yakar bu değilştirinKendi imkanlarimizla darbeye karsi gelmek icin kendi tankimizi ürettik
Ekli dosyayı görüntüle 16935
Nasıl bir strateji için kullanacaksınız asdadasdasdKendi imkanlarimizla darbeye karsi gelmek icin kendi tankimizi ürettik
ilk yerli lpg li tank üretmişler helal olsunKendi imkanlarimizla darbeye karsi gelmek icin kendi tankimizi ürettik
MDMEMDKSÖSÖMSKSMDilk yerli lpg li tank üretmişler helal olsun
QnwnqjwnjwkwsndnEkli dosyayı görüntüle 16936
Amcaoğlu firavundan kalma böyle birsey var birde
SÖSÖSÖÖSMXLDLDEkli dosyayı görüntüle 16936
asasgdhasgdhgasdaEkli dosyayı görüntüle 16936
Hemen Sanayiye götürelim başkanım. İhmale gelmez o.Benim tank paletlerinde sıkıntı çıktı onu da bi halletmek lazım hocam
Eyw eyw reis, Fatih başkandan haber bekliyorduk bi anda palette arıza çıktı yapacak bişi yokHemen Sanayiye götürelim başkanım. İhmale gelmez o.