Bırakın gelsin gel hele gel-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
-Askeri Müdahale Gerekiyor!

Bırakın gelsin gel hele gel-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
İsterse süpermatik olsun affetmeyizBak dikkat edin bu adam sıkıntı arkasında permatik beşir var diyorlar
Çok yerinde bir haber fakat üzülerek söylüyorum ki altınok'u devirmek darbe yapmak o kadar kolay değil Yani onların mesaj yazmasına bile sevinmen lazım saçma sapan şeyler yazma bence 3-4 aydır ambargo koydular zaten Sen burada gelmişsin saçma sapan yazıyorsun dikkat et altınokla uğraşmanı tavsiye etmem takma boş ver-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Doğru Söylüyorsun!Altın Ok Partisi Teröristtir!
Tamam!Ben, Zaten Darbeciyim!
Çok Yerinde Haber ve Onaylayarak söylüyorum ki
Tamam!Altın Ok Partisini Devirmek, Darbe Yapmak Gerekiyor!
17 ay ismail 3-4 ay değilÇok yerinde bir haber fakat üzülerek söylüyorum ki altınok'u devirmek darbe yapmak o kadar kolay değil Yani onların mesaj yazmasına bile sevinmen lazım saçma sapan şeyler yazma bence 3-4 aydır ambargo koydular zaten Sen burada gelmişsin saçma sapan yazıyorsun dikkat et altınokla uğraşmanı tavsiye etmem takma boş ver
Her kazandığımız da kaçtıkları için 3-4 ay gibi geliyor onlara17 ay ismail 3-4 ay değil
Yok çok saymış 2 ay vardır yaHer kazandığımız da kaçtıkları için 3-4 ay gibi geliyor onlara![]()
![]()
Gene kim neyi yapmış Söyle içinde kalacağına dışında konser olsun.-Altın Ok Partisi Yasa ve Hukuk Dışı Politika Yapıyor!
Tamam sıkıntı yok biat edin yeterEn büyük ALTIN OK dünyanın ve oyunun en iyi partisi dün altın oka darbe dediğim için özür dilerim kuzenim yazmış
-Tamam!Bende Darbe İstiyorum!
Aferin sana akıllı bıdık değiştirip kendi aleyhine çeviriyorsun aferin sana-Tamam!
Ben ne ara öyle birşey dedim ya darbeye hayır demiş insanım ben-Tamam!
Ulan karaktersiz herif neden sahte mesajlar yayınlıyorsun bize ait olmayan kaypak laukDoğru Söylüyorsun!
@Emreİzmir not olarak bırakmış zaten-Merhabalar not olarak veriyorum ben adam değilim sizin mesajlarınızı değiştirip siz yazmış gibi yapıcam benle konuşmanız bile yanlış sonuçta Bozkurt harekatlıyım ben