Neden?Alparslan adını değiş sen Alparslan ismi hem sana hem çevrene ağır gelir.
Hayırdır Bozkurt Harekatlılar sana bişey mi yaptı ağrın var?@Emreİzmir not olarak bırakmış zaten![]()
Değiş sen anlatacam sana feyzoNeden?
Kaplumbağa dedenNeden?
Peki ya siz bu kadar alçaldiniz mı onu bilelim ona göre hareket edelimHayırdır Bozkurt Harekatlılar sana bişey mi yaptı ağrın var?
Ne alçalması ne diyosun sen adamı tanımam etmem kimin multisiyse gelsin alsınPeki ya siz bu kadar alçaldiniz mı onu bilelim ona göre hareket edelim
Hoop diyeceksin. Zamanında bişey yapılmadı ancak itinizi kenara çekin yoksa uyutulursa kimsenin mesuliyetinde değil. İtiniz durup dururken bizimle uğraşıyor. Herhalde biz bozkurta bişeyler yaptık ki durup dururken Cami Duvarına işiyor.Hayırdır Bozkurt Harekatlılar sana bişey mi yaptı ağrın var?
Kardeş anlama sıkıntınız varsa bi uzmana gözükün Bu adamı ne tanırım ne de daha önce konuştum partiye gelmek için istek attı kabul ettim hoşgeldin dedim o kadar kendisinin Bozkurt'la bi alakası yokHoop diyeceksin. Zamanında bişey yapılmadı ancak itinizi kenara çekin yoksa uyutulursa kimsenin mesuliyetinde değil. İtiniz durup dururken bizimle uğraşıyor. Herhalde biz bozkurta bişeyler yaptık ki durup dururken Cami Duvarına işiyor.
Hayırdır Bozkurt Harekatlılar sana bişey mi yaptı ağrın var?
Multini çek partimden fatihcimBozkurt harekat bir başarı elde edemeyince çoluk çocuk hareketler ile prim peşine düşecek kadar küçük bir parti olmuş![]()
Oyuncu hareketlerine bak kimin multisi az çok anlarsınMultini çek partimden fatihcim
Merak etme ömerim multi yapmayı bilmiyorumOyuncu hareketlerine bak kimin multisi az çok anlarsın
Parti genel başkanı değil misin neden atmiyorsun demek ki sizden birinin
Parti devr sürecinde olduğu için yetkileri kullanamıyorum canım yoksa atmıştım çoktanOyuncu hareketlerine bak kimin multisi az çok anlarsın
Parti genel başkanı değil misin neden atmiyorsun demek ki sizden birinin
Kardeş O zaman adamla konuşacaktınız konuştuysanız 2 dir bizimle uğraşıyor ise hangi parti mensubuysa ite it deriz. Bunu raporlarsan raporlarsın burada o zaman önünüze gelenle konuşmayıp salırsanız çayıra Mensubu olduğu partiye de havlar bu kadar net. Bizim bir anlama sıkıntımız yok ancak sizin işte bilmiyorum etmiyorum diyerek bu işten sıyrılmanız büyük bağırtır. Bu adam hala partide ise atılmıyorsa sorun sizin sorununuzdur.Kardeş anlama sıkıntınız varsa bi uzmana gözükün Bu adamı ne tanırım ne de daha önce konuştum partiye gelmek için istek attı kabul ettim hoşgeldin dedim o kadar kendisinin Bozkurt'la bi alakası yok
Köpeğinizi buraya göndermişsiniz çok boş havlıyor ya tasmasını tutun yada o tasmayı biz tutarız fakat köpeğinize değil sadece tasmasını tutmayan kişilerde he ayrıca böyle alçak seviyelere düşen parti için her şeyide söylerim asıl ben size soruyorum ne ağrınız varda yediremiyorsunuz biziHayırdır Bozkurt Harekatlılar sana bişey mi yaptı ağrın var?
Merak etme ömerim multi yapmayı bilmiyorum![]()
Benle hangi samimiyetle Ömer'im ve canım diyorsun kendine gel karşında dünkü çocuk yok partine sahip çıkmayı öğren önceParti devr sürecinde olduğu için yetkileri kullanamıyorum canım yoksa atmıştım çoktan
Abi sakin Relax olBenle hangi samimiyetle Ömer'im ve canım diyorsun kendine gel karşında dünkü çocuk yok partine sahip çıkmayı öğren önce
Yav sen kimsinde yediremiyoruz seni banane havlayan havlasın raporla geç multi olduğu ortadaKöpeğinizi buraya göndermişsiniz çok boş havlıyor ya tasmasını tutun yada o tasmayı biz tutarız fakat köpeğinize değil sadece tasmasını tutmayan kişilerde he ayrıca böyle alçak seviyelere düşen parti için her şeyide söylerim asıl ben size soruyorum ne ağrınız varda yediremiyorsunuz bizi
Partiye sahip çıkıp çıkmamam sizi ilgilendirmez parti benim partimBenle hangi samimiyetle Ömer'im ve canım diyorsun kendine gel karşında dünkü çocuk yok partine sahip çıkmayı öğren önce