Hahahahsjd senin canın sağ olsun bizden veririm birkaç vekil sana ya ayıpsınAramızda kalsın biz kabul ederdik. Ama 8 tane vekilimiz yok. O yüzden pazarlık edemedik ..
Hahahahsjd senin canın sağ olsun bizden veririm birkaç vekil sana ya ayıpsınAramızda kalsın biz kabul ederdik. Ama 8 tane vekilimiz yok. O yüzden pazarlık edemedik ..
Ya hemen R yaptın ya ayıp beHa partide bir ben bir arden olmazsa iflas bayrağını çekmiştik dedim ona diyorsun skxllxlclc
Orada anlatmak istediğim şey şu öyle eli bol davranmıyoruz biz birazcık cimriyiz hem makam konusunda hem de arden ekonomi departmanı başkanı şu anda limitleri falan boşa attırmıyor ondan bahsetmiştim ama neyse![]()
#sakaahmetutunamayanlarasakaahmetin hashtag ini tekrarlıyoruz o zaman #sakaahmetbozkurta
#kaanyükselyenidendoğuşa#sakaahmetutunamayanlara
Haklısın reis yawBune o zaman
aga be işte bu baya üzücü bir durum.
gördün mü yaptığını @sakaahmet3419
Bak buna çok mutlu olurumHaklısın reis yaw
Şimdi sen sırf bunu attın diye partidekiler bizi küçük görüyor diyerek partiden çıkıp bir parti kurup seni de genel başkan yapacaklar az beklemede kal
#Sevimistifa
#Sevimbaşkanburayıterket
#Magarsusgüçlügeleceğe#kaanyükselyenidendoğuşa
8 vekili olmayanlara gitmez o@sakaahmet3419 bizim partiye gelsene.
Tam bize göresin. Parti içi profillerimize çok uyuyorsun
8 vekili aştı artık bedava parti istiyorBak buna çok mutlu olurum
Bence sen bir şeyler içtin öyle düşünüyorum Ne içtin duble kaçlık 35'lik 75'lik Başkanım sen iyi misin meşale Partisi o kadar çok şey istemiş 9 sıradaki bir partiye Biz niye o kadar çok şey verelim Ayrıca Parti kapanmış gitmiş birleşmiş mi Ne olmuş eski konuları niye açıyorsun senSevim aydın sözleri bir kez daha burada kullansın
Sevim olmasa yükselen partisi içindeki arkadaşlar hiç birşey anlamına geliyor
Sevim aydın sözleri ile
Yükselen partisi büyük parti imiş diğerleri
Küçük parti ortakları da laf çarpan sevim aydın
Buraya davet ediyoruz açıklama bekliyoruz
Egolu hanım efendi sevim hanım
Bu Ahmet bişe sayıklıyor, sende 2 sayfa açıklama yapıyorsun sıkılmadan slsmksjskskkslsmsmsmmsmsÖyle bir şey söylemedim dedim ki ben büyük partiyim neden sana boyun eğeyim sırf sen istedin diye sana neden 8 vekil vereyim neden bakanlık vereyim benim iki tane üyem partiden çıkıp parti kursa sizden çok oy var niye bunu yapayım hiç mantıklı değil hangi parti kabul eder dedim
Değerli Parti başkanlarına soruyorum hanginiz kabul edersiniz bu kadar mantıksız bir teklifi
Senin gibi büyük kişiler partiler varken ne işim var küçük kişiler ile sen olmasan oyun bile elden gider bırak partileri
#bağımsızkardeşlerinleyargılanıcaksınAltınOkluKadirBu Ahmet bişe sayıklıyor, sende 2 sayfa açıklama yapıyorsun sıkılmadan slsmksjskskkslsmsmsmmsms
Atam kendimi aşaaa, atamda kurtulammm![]()
İsmail yemek ye aç gezmeBence sen bir şeyler içtin öyle düşünüyorum Ne içtin duble kaçlık 35'lik 75'lik Başkanım sen iyi misin meşale Partisi o kadar çok şey istemiş 9 sıradaki bir partiye Biz niye o kadar çok şey verelim Ayrıca Parti kapanmış gitmiş birleşmiş mi Ne olmuş eski konuları niye açıyorsun sen
Son açıklamamdı hıkmetin kıymetini anladum reis en azından bi tık daha iyi anlıyorduBu Ahmet bişe sayıklıyor, sende 2 sayfa açıklama yapıyorsun sıkılmadan slsmksjskskkslsmsmsmmsms
Atam kendimi aşaaa, atamda kurtulammm![]()
Başaramayacaksınız, benş yıkamayacaksınız#kadiraydınbagimsizkardeslerininyanina
Senin gibi büyük kişiler partiler varken ne işim var küçük kişiler ile sen olmasan oyun bile elden gider bırak partileri