Sevim Aydın buraya (22 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ha partide bir ben bir arden olmazsa iflas bayrağını çekmiştik dedim ona diyorsun skxllxlclc

Orada anlatmak istediğim şey şu öyle eli bol davranmıyoruz biz birazcık cimriyiz hem makam konusunda hem de arden ekonomi departmanı başkanı şu anda limitleri falan boşa attırmıyor ondan bahsetmiştim ama neyse 😂😂😂😂
Ya hemen R yaptın ya ayıp be

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik partisi
Vatandaş
Sevim aydın sözleri bir kez daha burada kullansın

Sevim olmasa yükselen partisi içindeki arkadaşlar hiç birşey anlamına geliyor
Sevim aydın sözleri ile

Yükselen partisi büyük parti imiş diğerleri
Küçük parti ortakları da laf çarpan sevim aydın

Buraya davet ediyoruz açıklama bekliyoruz
Egolu hanım efendi sevim hanım
Bence sen bir şeyler içtin öyle düşünüyorum Ne içtin duble kaçlık 35'lik 75'lik Başkanım sen iyi misin meşale Partisi o kadar çok şey istemiş 9 sıradaki bir partiye Biz niye o kadar çok şey verelim Ayrıca Parti kapanmış gitmiş birleşmiş mi Ne olmuş eski konuları niye açıyorsun sen

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Öyle bir şey söylemedim dedim ki ben büyük partiyim neden sana boyun eğeyim sırf sen istedin diye sana neden 8 vekil vereyim neden bakanlık vereyim benim iki tane üyem partiden çıkıp parti kursa sizden çok oy var niye bunu yapayım hiç mantıklı değil hangi parti kabul eder dedim

Değerli Parti başkanlarına soruyorum hanginiz kabul edersiniz bu kadar mantıksız bir teklifi
Bu Ahmet bişe sayıklıyor, sende 2 sayfa açıklama yapıyorsun sıkılmadan slsmksjskskkslsmsmsmmsms

Atam kendimi aşaaa, atamda kurtulammm😀😀😀

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bence sen bir şeyler içtin öyle düşünüyorum Ne içtin duble kaçlık 35'lik 75'lik Başkanım sen iyi misin meşale Partisi o kadar çok şey istemiş 9 sıradaki bir partiye Biz niye o kadar çok şey verelim Ayrıca Parti kapanmış gitmiş birleşmiş mi Ne olmuş eski konuları niye açıyorsun sen
İsmail yemek ye aç gezme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...