@sakaahmet3419 Altın Ok'a gel bişe denicem
@sakaahmet3419 Altın Ok'a gel bişe denicem
Yine lafı çevirdi.Senin gibi büyük kişiler partiler varken ne işim var küçük kişiler ile sen olmasan oyun bile elden gider bırak partileri
#kaanyükselilkadıma#Magarsusgüçlügeleceğe
Sevim öyle söyle di sende öyle söylemen gerekirBiz daha büyüküz. İsmimiz falan daha uzun hadi gel
Sevim öyle söyle di sende öyle söylemen gerekir
Biri yazamıyor, biri anlamıyor.Son açıklamamdı hıkmetin kıymetini anladum reis en azından bi tık daha iyi anlıyordu
#BeniAffetHıkmet
Dedin işte belge var oradaYine lafı çevirdi.
Bunu da demedim arkadaşlar![]()
Niye söylemesi gerekir bi açıkla pleaseSevim öyle söyle di sende öyle söylemen gerekir
Sevim fena ifsa etmiş seni birak oyunuSon açıklamamdı hıkmetin kıymetini anladum reis en azından bi tık daha iyi anlıyordu
#BeniAffetHıkmet
Bir ortak noktaları daha var çok iyi lafı çeviriyorlar.Biri yazamıyor, biri anlamıyor.
Ama ortak noktaları var.
İkiside kendi yazdıklarını anlamıyor slsksksksk
Sen açıkladın sana inandım oda açıklasın onada inanayımNiye söylemesi gerekir bi açıkla please
ben açıklasam banada inanır mısın sakaahmet başkanım.Sen açıkladın sana inandım oda açıklasın onada inanayım
Hemen bırakıyorum ama önce partiye gelsin başkanlığı devredeyim 8 den fazla vekilde var mutlu mesut yaşarSevim fena ifsa etmiş seni birak oyunu![]()
Fatih başkasına inanamamben açıklasam banada inanır mısın sakaahmet başkanım.
Bana pek inanmışa benzemiyorsun ama neyse be reis ben bu kalp kırıklığıyla yaşarım sorun yokSen açıkladın sana inandım oda açıklasın onada inanayım
Fatih başkasına inanamam
sadklasdkjasdkjlasdkjlaskldjaskljdakljsdkjasflkjsdkjlsdgBakın şöyle yapıcaz.
Ben şimdi MemolReise yazıyorum ve oyuna dönüyor.
Güçlü gelecek partisi yeniden hayat buluyor.
Saka Ahmeti de memolun yanına genel başkan vekili yapıyoruz.
Vergi eşleri listesi:
-Memolreis/GüloReis
-Memol kaynana/sakaahmet