@Fatih Tutuk buda senin KULAĞINA BEZ olsun slsllsks
@BİLGEM GÖKTÜRKS gelir misin bı ablamm ahmetsaka seninle mi. Dövücez onu çıkışta
@Fatih Tutuk buda senin KULAĞINA BEZ olsun slsllsks
Kaan merhaba bana attığın videoda oyunu karşı tarafa kullanmış olduğunu görüyorum doğru mudur kardeşimhayır 8+2 opsiyon + memolreis lazımmış
Bunu sen gidip partili arkadaşlarını böylemi görüyorsun çok ayıpAnlık forumda dönen muhabbet
![]()
@goygoyonlinee on Instagram: "Anlık forumda dönen muhabbet"
0 likes, 0 comments - goygoyonlinee on April 19, 2025: "Anlık forumda dönen muhabbet".www.instagram.com
Yaw okuldaki öğretmen arkadaşların nerden çıktı şimdiBak ben okulda çalıştım hiç bir öğretmen bana yalancı demedi onlar meslektaş onlara Sor gel
Yükselen geleceğim böyle bir büyük Parti lazım bana8 vekil alamadı şimdi de belediye elden gidiyor ekonomi en çok ahmeti vurdu
Üzülme Ahmet en azından doğalgaz faturan @KadirBey. 'in kadar değil toparlarsın hele bi 8 vekil al karanlıklar çıkar aydınlığa
evet doğrudur ben Kadire BASTIM. oyumuKaan merhaba bana attığın videoda oyunu karşı tarafa kullanmış olduğunu görüyorum doğru mudur kardeşim
evet doğrudur ben Kadire BASTIM. oyumu
Yalancısın dedinya benda meslektaş inanmasan onlara gel Sor dedimYaw okuldaki öğretmen arkadaşların nerden çıktı şimdi
ama bizde 8 değil 18+1 vekil var bozar mı seniYükselen geleceğim böyle bir büyük Parti lazım bana
Teşekkür ederim karşimevet doğrudur ben Kadire BASTIM. oyumu
Beni değilde Sevim sizi bozarama bizde 8 değil 18+1 vekil var bozar mı seni
Ne attım bana ne anlatıyor yaw dkfpfllfBunu sen gidip partili arkadaşlarını böylemi görüyorsun çok ayıp
Bana bastığına sevindiğini için tşk ederim karşimBana Basmayip Kâdire BASTIĞIN için teşekkür ederim sayın ittifakdaşım
Reisssss hoşgeldin yaw seni mumla arar oldumbu kadar çok kasmayın yaa şunu pof pofluyorsunuzz işte büyük görüşlere mahsülü kalıyor![]()
Ayıp sana birde büyük Parti olacaksınNe attım bana ne anlatıyor yaw dkfpfllf
rica ederim ittifakdaşım bizim el ele verip silemeyeceğimiz masa yok el bezi Fatih.Bana Basmayip Kâdire BASTIĞIN için teşekkür ederim sayın ittifakdaşım
Bana bastığına sevindiğini için tşk ederim karşim![]()
HahshsjsjdBeni değilde Sevim sizi bozar