S
Silinen üye 19099
Ziyaretçi
Özlicen dimi beni öyle anlaştıkSende gitmedin daha.
Özlicen dimi beni öyle anlaştıkSende gitmedin daha.
Sera ile ev anahtarlarının ortak özelliği nedir sürekli ortadan kaybolmalarıTaksiciler ve transformerslerin ortak özelliği nedir?
- Sürekli değişim saatinde olmaları
İşte bu ya Mesut çok düşmün ortam bi an ümidimi kaybediyordum sjsjks sen buralarda mıydınnnSera ile ev anahtarlarının ortak özelliği nedir sürekli ortadan kaybolmaları
Ben de ev anahtarları gibiyimİşte bu ya Mesut çok düşmün ortam bi an ümidimi kaybediyordum sjsjks sen buralarda mıydınnn
Okudugunu da anlamıyor. Canım arkadaşım profile tıklayıp takip etme dersen görmezsin onu anlatıyorum ya ben oy oy ne hale gelmiş buralar yagörmek zorunda mıyım
Naber nasılsın yaaaBen de ev anahtarları gibiyim
İyi cano sen nasılsnNaber nasılsın yaaa
İyiyim ya diziye başlıcam ortamımı ayarlamaya çalışıyorum sjksks şu prens diye bi dizi var biliyor musun çok karşıma çıkıyor bi bakıyım dedimİyi cano sen nasılsn
bongomia kralı prens vahşi kelebekİyiyim ya diziye başlıcam ortamımı ayarlamaya çalışıyorum sjksks şu prens diye bi dizi var biliyor musun çok karşıma çıkıyor bi bakıyım dedim
İzledin mi sen güzel mibongomia kralı prens vahşi kelebek
Yakışmadı kralbongomia kralı prens vahşi kelebek
seni görmek zorunda mıyım ben cahil arkadaşım her konunun altında var bu da aynı kadir gibiOkudugunu da anlamıyor. Canım arkadaşım profile tıklayıp takip etme dersen görmezsin onu anlatıyorum ya ben oy oy ne hale gelmiş buralar ya
Semih naber nasılsınseni görmek zorunda mıyım ben cahil arkadaşım her konunun altında var bu da aynı kadir gibi
Yav bana ne Esiyon Semih, sera bu normal bendende de beter. Biraz şımarık , biraz ergensi ve ne dedigi hiç anlasilmaz birisi. Yan char yaniseni görmek zorunda mıyım ben cahil arkadaşım her konunun altında var bu da aynı kadir gibi
izledimİzledin mi sen güzel mi
Yok inatla nöronlar devreye girmekte zorlanıyor. Canım arkadasım dediğimi yaparsan hiçbir şekilde görmüyorsun Aaloooo can you understand Turkish?seni görmek zorunda mıyım ben cahil arkadaşım her konunun altında var bu da aynı kadir gibi
Güzel mi söylesene jsksks Sherlock muyum ben tek tek sorguya çeker gibi soru sorduruyorsunn djskdkdizledim
@S E M İ H burda da haklı şimdi. Senin nöronlar bugün sahil kenarında heralde sjsjsjsjsjYok inatla nöronlar devreye girmekte zorlanıyor. Canım arkadasım dediğimi yaparsan hiçbir şekilde görmüyorsun Aaloooo can you understand Turkish?
sen de olmasan kimle uğraşıcam kral ya bunlar gibileri türüyor sonraYav bana ne Esiyon Semih, sera bu normal bendende de beter. Biraz şımarık , biraz ergensi ve ne dedigi hiç anlasilmaz birisi. Yan char yani
valla 0,62 promil geziyorum shsjahskahskahhsa ya da canım sıkılıyor haksız olsam da birilerine sataşasım geliyor@S E M İ H burda da haklı şimdi. Senin nöronlar bugün sahil kenarında heralde sjsjsjsjsj