La soyad yanlis ömürlük ban Alican bakk düzelt sunuM
Mücahit Allahverdi gkbymis vay be bitmedimi onun görevi![]()
La soyad yanlis ömürlük ban Alican bakk düzelt sunuM
Mücahit Allahverdi gkbymis vay be bitmedimi onun görevi![]()
Geçti o işLa soyad yanlis ömürlük ban Alican bakk düzelt sunu
kadir benle ugraşmayı seviyor galiba"Harcadım zamana" değil. " Harcadığım zamana"
Ha Allah Ha tanrı ne dalga geçmesiSen niye adamın soyadıyla dalga geçiyosun ?
Nüfus cüzdanın ha allah ha tanrı yazmıyor tanrıverdi yazıyor. Söylemlerine dikkat et kendini bu şekilde herkesin önünde küçük düşürme. Edebinle oyununu oynaHa Allah Ha tanrı ne dalga geçmesi![]()
Nüfus cüzdanında ne yazdı önemliHa Allah Ha tanrı ne dalga geçmesi![]()
sanada bahadır diye eski anlamda yiğit demekHa Allah Ha tanrı ne dalga geçmesi![]()
Ne anlatıyor la buOyun’un toplumsal değerleri, ahlaki yapısı ve kültürel mirası, bireylerin birbirine saygı göstermesini gerektirir. Ancak ne yazık ki, bir kadına küfür eden bir şahsın affedilmesi gibi skandal bir karar, bu değerlerin ayaklar altına alınmasına sebep olmuştur. Bu affın mimarı, oyun başkanı Sinan Sevim, sergilediği bu tutumla yalnızca kendi zayıf karakterini değil, aynı zamanda liderlik makamının gerektirdiği sorumluluktan ne denli uzak olduğunu da gözler önüne sermiştir. Bir kadına yönelik hakareti görmezden gelmek, hele hele bunu affetmek, ne bir erdeme sığar ne de bir toplumun vicdanına yakışır. Sinan Sevim, bu kararıyla, adaletin terazisini değil, kendi basiretsizliğini ve omurgasız duruşunu tartıya vurmuştur.
Siyasi arenada liderlik, yalnızca koltuk işgal etmekle değil, aynı zamanda toplumun en temel ilkelerini koruma cesaretiyle ölçülür. Sinan Sevim ise bu ölçüde sınıfta kalmış, hatta sıfırın altına düşmüştür. Bir kadının onurunu hiçe sayan bir şahsı kollamak, onun suçuna ortak olmaktır. Bu affı savunmak, ne bir mazeretle örtbas edilebilir ne de bir kılıfla gizlenebilir. Sinan Sevim’in bu hareketi, onun ne kadar yüzeysel, ne kadar ilkesiz ve ne kadar güvenilmez bir figür olduğunu kanıtlamıştır. Toplumun gözünde bir oyun başkanı olarak değil, olsa olsa bir tiyatro sahnesinde kötü bir rolü oynayan acemi bir aktör olarak yer bulabilir.
Bu mesele, sadece bir affın ötesinde, bir zihniyetin çöküşüdür. Sinan Sevim, bu kararla, ne kadın haklarına saygı duyduğunu ne de toplumsal barışı önemsediğini gösterebilmiştir. Onun bu tutumu, liderlikten uzak, vizyonsuz, sadece anlık popülarite peşinde koşan bir zavallılığın tezahürüdür. Oyun’un böyle bir tabloyu hak etmediği aşikâr; ancak Sinan Sevim gibi kişiler, makamların ağırlığını taşıyamayıp altında ezildikçe, bu tür utanç verici sahneler maalesef gündemimizi işgal etmeye devam edecektir. Kendisine düşen, bu yanlıştan dönmek değil çünkü o treni çoktan kaçırmıştır en azından bir gölge gibi kenara çekilip, daha fazla rezil olmadan sahneden inmektir. Toplumun vicdanı, bu affı da, Sinan Sevim’in bu aciz duruşunu da asla unutmayacaktır.
Konuyu raporladiysaniz bakarım@BaşkanOnline Adam herkese özel olarak saplarım yazdı gereği yapılacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 21436
O zaman böyle mesajları raporlayin başkanlarım savcı olarak ben başlıyorumKimse kimsenin anasına küfür edemez artık yeter ağır cezalar verilsin sayın yönetim bu konuya lütfen artık el atın herkes böyle küfür mü edecek ben hiç anlamıyorum ne kadar kolay hale geldi hocam @BaşkanOnline
1 ay yedi biriO zaman böyle mesajları raporlayin başkanlarım savcı olarak ben başlıyorum
Yönetime tavsiye yolluyorum1 ay yedi biri
İkindin baktım biraz aşağılama lan lun olan mesajları yönetime attım1 ay yedi biri
Oo Sayın savcım göreve başlamışsınız hayırlı olsunİkindin baktım biraz aşağılama lan lun olan mesajları yönetime attım
Elhamdülillah başladımOo Sayın savcım göreve başlamışsınız hayırlı olsun
Konuyu bilenler anlamıştır boşver kısaca anlatmak gerekirse sinan sevimin 5 para etmeyecek biri olduğunu yazdımNe anlatıyor la bu
Kısaca anlatmak gerekirse şapkadan tavşan çıkar gibi dondan fırlayıp geliyorsun, ağzını topla işine bak. Değneğin ucu sana dokunmuyorsa şanslısınz gördüğüm kadarıyla da Sinan kardeşim vaktiyle sana da muamele çekmişKonuyu bilenler anlamıştır boşver kısaca anlatmak gerekirse sinan sevimin 5 para etmeyecek biri olduğunu yazdım
SKSNSONDOSNSOSNOSNS OLAYA BAK@BaşkanOnline Adam herkese özel olarak saplarım yazdı gereği yapılacak mı?
Ekli dosyayı görüntüle 21436