Sinanın Ve Yoldaşçılarının Dede Korkut Hikayeleri (4 Kişi İçeride)

SILA

MİLLİ İSTİKLAL🇹🇷
Vatandaş
Niye yokmuş arkadaşım bizde bu partinin üyesiyiz sadece siz vermiyorsunuz kararları yönetimde kim kabul etmiş te kabul edildi diyorsun ilk önce üyelere söylenir olacak kişi çünkü onları yönetecek biri genel başkan değişirken hepsinden haberimiz olması lazım asil türkün yönetime kendi adamlarını getiremeyeceği ne malum
Yönetim onaylamış ise asil türk kimi getirirse getirsin gerisi seni ilgilendirmez

SILA

MİLLİ İSTİKLAL🇹🇷
Vatandaş
Ben onlar için kasiyorum ya hani arkadaş genel başkan küçük birsey deil partinin sözü geçen tek kişi genel başkan seçilirken üyelerinde haberi olması lazim yoksa niye kasıyoruz
Partinin sözü geçen tek kişi olabilir yönetim ile karar verilen bir şey sinan abi buna bu şekilde karar veriyor ise sinan abiye saygı duyuyorsan kararına da saygı duyacaksın

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Niye yokmuş arkadaşım bizde bu partinin üyesiyiz sadece siz vermiyorsunuz kararları yönetimde kim kabul etmiş te kabul edildi diyorsun ilk önce üyelere söylenir olacak kişi çünkü onları yönetecek biri genel başkan değişirken hepsinden haberimiz olması lazım asil türkün yönetime kendi adamlarını getiremeyeceği ne malum
Asil Türk'ün yönetimine kendi adamlarını getirmeyeceği ne malum mu. adamlar bizle birleşirken SİNAN SEVİME biz oyunu bırakan kadar senin yanındayız dediler oyun başkanı seçiminde karşılıksız çabalayıp oy kullandılar hiçbir bakanlık seçiminde biz şu makamı istiyoruz demediler sadece dostluğumuz için burdayız dediler. Ortalığı karıştırma yiğit olayları da çarpıtma

MesutÇiloğlu.

Yeni Üye
Vatandaş
kimse gelip burda maval okumasın herkes kimin ne yaptığını iyi biliyor, Parti yönetiminin kararı sorgulanamaz denmedi kimseye Sorana cevap verdik açıkladık durumu zaten sinan dün gece 40 satır yazı yazdı. o zaman baş kaldırmadı kimse neden demedi. şimdi ne oldu da sinan telegramı silince genel sohbetten partiyi ele geçiriyorlar arkadaşlar diye duyurular yapıyorsunuz kendi aklınızca bir şeyler yapıyorsunuz yapmayın arkadaşlar 😀
Parti üyeleri sizlerin sigortalı işçisi değil,yol arkadaşlarınız! Kararlar üyelere danışarak ortak fikir birliğine varılarak alınır. Karar aldık sizde uyacaksınız denmez. İyi alıştınız ha dikta rejimine 😁

Y İ Ğ İ T

Büyük Başkan
Vatandaş
Baskanlarim inanmayınız bunlara kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar ilk küfür eden biz gibiymiş gibi haklı çıkartacak lar kendilerini

SILA

MİLLİ İSTİKLAL🇹🇷
Vatandaş
Partinin sözü geçen tek kişi olabilir yönetim ile karar verilen bir şey sinan abi buna bu şekilde karar veriyor ise sinan abiye saygı duyuyorsan kararına da saygı duyacaksın
Duymuyor isende partiden çıkıp gideceksin her şeyi bu kadar uzatmayacaksın.Partideki üyelere yazıp direniş grubunu kurmayacaksın

SILA

MİLLİ İSTİKLAL🇹🇷
Vatandaş
Asil Türk'ün yönetimine kendi adamlarını getirmeyeceği ne malum mu. adamlar bizle birleşirken SİNAN SEVİME biz oyunu bırakan kadar senin yanındayız dediler oyun başkanı seçiminde karşılıksız çabalayıp oy kullandılar hiçbir bakanlık seçiminde biz şu makamı istiyoruz demediler sadece dostluğumuz için burdayız dediler. Ortalığı karıştırma yiğit olayları da çarpıtma
Günlerce vergi kasıp uyku uyumayıp kat sayı topladık makam istemedik sinan abi ob olabilsin diye bunun karşılığını bu şekilde veremezsin yiğit