Siyah Sancak Partisi Kuruluşu Hk. (5 Kişi İçeride)

AhmetCanYavuz

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli Başkanlarım,
Siyah Sancak tekrardan kurularak aktif hale gelmiştir.Değerli abim dostum Fatih Gürel(fatih19033) anısına bu partiyi oyunda olduğum sürece aktif tutma kararı aldım. Fatih hocamla Bozkurt Hareket partisini ve Siyah Sancak partikerini kurarak bu yola başlamıştık ve büyük çabalarla çok iyi yerlere getirmiştik şimdi Fatih abimin emanetini sahip çıkmak istiyorum ve Fatih abimin parti açılışında bildirdiği mesajla partiyi tekrar açıyorum mekanın cennet olsun abim…

Adalet ve eşitlik felsefesi ile başladığım bu yeni maceramda, sıfırdan yapılandıracağım; Siyah Sancak Parti’me en büyük destekçilerimin siz dostlarım olacağının farkındayım.

Yeniden yapılanma sürecinde, partimiz tüm dostlara açıktır. Hoşgörü ve nezaket ile devam edeceğimiz siyasi hayatımızın ve Siyah Sancak Partimizin BaşkanOnline Platformuna hayırlı olmasını diliyorum.

Fatih190333
SANCAK PARTİSİ ONURSAL BAŞKANI

Ekli dosyalar

• IMG_6568.jpeg
    IMG_6568.jpeg
    231.2 KB · Görüntüleme: 41

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Siyah Sancak partisi oyundayken ben henüz oyuna başlamamıştım. Ancak geçtiğimiz ay yine senin bana sorduğun "Siyah Sancak neden kapandı baskanım sorusu" üzerine yaptığım araştırmada bu parti ve hikayesiyle tanışmıştım Ahmet başkanım. Partinin hikayesi ve temiz yürekli bir adama dostlarının vefası beni çok etkilemişti. Varolun. Başarılar sizinle olsun🙏

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Fatih Başkanımızın mekanı uçmağ olsun mirası siyah sancak her zaman kalplerde 🙏

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Değerli Başkanlarım,
Siyah Sancak tekrardan kurularak aktif hale gelmiştir.Değerli abim dostum Fatih Gürel(fatih19033) anısına bu partiyi oyunda olduğum sürece aktif tutma kararı aldım. Fatih hocamla Bozkurt Hareket partisini ve Siyah Sancak partikerini kurarak bu yola başlamıştık ve büyük çabalarla çok iyi yerlere getirmiştik şimdi Fatih abimin emanetini sahip çıkmak istiyorum ve Fatih abimin parti açılışında bildirdiği mesajla partiyi tekrar açıyorum mekanın cennet olsun abim…

Adalet ve eşitlik felsefesi ile başladığım bu yeni maceramda, sıfırdan yapılandıracağım; Siyah Sancak Parti’me en büyük destekçilerimin siz dostlarım olacağının farkındayım.

Yeniden yapılanma sürecinde, partimiz tüm dostlara açıktır. Hoşgörü ve nezaket ile devam edeceğimiz siyasi hayatımızın ve Siyah Sancak Partimizin BaşkanOnline Platformuna hayırlı olmasını diliyorum.

Fatih190333
SANCAK PARTİSİ ONURSAL BAŞKANI
Allah rahmet eylesin. Davanda başarılar dilerim başkanım, Allah utandırmasın.

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Hayırlı Olsun Başarılar Dilerim allah utandırmasın 🌹

Electro

⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅
Vatandaş
Tekrar ve tekrardan Fatih başkanın mekanı cennet olsun,tekrardan kurduğunuz parti hayırlı olsun.