Savasa aldım seni haklarını kullanAkınnnn benim köye de darbe yapıyorlar seri destek ver klanın yüz karası tuncay kaç gündür bi ihtiyacın var mı demedi tek dost sensin![]()
Savasa aldım seni haklarını kullanAkınnnn benim köye de darbe yapıyorlar seri destek ver klanın yüz karası tuncay kaç gündür bi ihtiyacın var mı demedi tek dost sensin![]()
Büyüde baban sana büyüde büyüdü ordular alacak balonlar alacak baban sanaBeni savaşa dahil etmedi darbecinin en büyügü o...
Çok erken haber verdin ya sağol djkdkckcSavasa aldım seni haklarını kullan
Evet böyle mükemmel Tuncay dostuma bende katılıyorumAynaya karşı oyun , kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Böyle ya hiçbir şeye karışmadan gerçekten free takılmak çok iyiymiş dkfkflfl Tuncay harbiden haklı
Aynen babanın ejderha çiftliği var senin de olacak dkkfkckcBüyüde baban seni büyüde büyüdü ordular alacak balonlar alacak baban sana![]()
Birilerinin dikkatini çekmek için şekilden şekile girmeniz yokmu. Koparıyor beni. Gideceksiniz gidin bizene . Efe az bile diyor sana sksksksAynaya karşı oyun , kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Böyle ya hiçbir şeye karışmadan gerçekten free takılmak çok iyiymiş dkfkflfl Tuncay harbiden haklı
Biz birlikteyiz birlikte izliyoruz sorun yok.Evet böyle mükemmel Tuncay dostuma bende katılıyorum
Senide başlatacam az kaldıBiz birlikteyiz birlikte izliyoruz sorun yok.
Tuncay iyi biri de bi de karıncaları olmasa dlclcllf
Her zaman birlikteyiz Sevim hanımBiz birlikteyiz birlikte izliyoruz sorun yok.
Tuncay iyi biri de bi de karıncaları olmasa dlclcllf
Şekilden şekile girmediğim için tek başımayım.Birilerinin dikkatini çekmek için şekilden şekile girmeniz yokmu. Koparıyor beni. Gideceksiniz gidin bizene . Efe az bile diyor sana sksksks
Vaktim yokkk aslında var fkfkkSenide başlatacam az kaldı![]()
Şu sirk gösterileride olmasa nasıl eğlenicezŞekilden şekile girmediğim için tek başımayım.
Efe birilerine birşey demeden önce kendine baksın.
Benim ne olduğumu bilen biliyor.
Hı hı evet. Çilek reçeli yiyip gelicem ben bb.Şekilden şekile girmediğim için tek başımayım.
Efe birilerine birşey demeden önce kendine baksın.
Benim ne olduğumu bilen biliyor.
Bi bakayım dedim yine egolar kaf dağlarında.Şu sirk gösterileride olmasa nasıl eğlenicez![]()
Harbiden ha tamamdır ayarlayalımBi bakayım dedim yine egolar kaf dağlarında.
Şu attığım diziyi izleyelim bi ara canım sıkılıyor
Gezinme buralarda haydeHı hı evet. Çilek reçeli yiyip gelicem ben bb.
Vallahi var dendi gruplarında bi aktiftiler bende bi bakayım dedim ceng var dediler geldik ama çokta bir şey yok gibiDarbe varmış ya
Göklerden gelen bi karar vardır ama o bu değilGezinme buralarda hayde
Git darbeni yap bu ne biçim komutan her taşın altından çıkıyor fjfkfkkf