Yaw oğlum gezme ayak altında kaparlar senigerekirse tanka kafa atarım
Benim kafa sağlamdır

Yaw oğlum gezme ayak altında kaparlar senigerekirse tanka kafa atarım
Benim kafa sağlamdır
Yok isom sen oturgerekirse tanka kafa atarım
Benim kafa sağlamdır
Ben çok ciddiyim kapabilirlerse kapsınlar bakalımYaw oğlum gezme ayak altında kaparlar seni![]()
Reis senle altımiza hilux cekek meclisi savunak @O A B İ kankamda gelirgerekirse tanka kafa atarım
Benim kafa sağlamdır
Şu göz muhabbetini benden başka kimseyle yapmazsan sevinirimYok seni galeye almıyorum. Gözümde bit kadar değerin yok. O yüzden boş benim için . Hadi bb
Gözüne dikkat et ozamanŞu göz muhabbetini benden başka kimseyle yapmazsan sevinirim![]()
Yahu Emredersin abla yine rezil oldukEkli dosyayı görüntüle 22601ismail seri şekilde dediğimi yap aslanım
Eyvallah sendeGözüne dikkat et ozaman![]()
SjjxkclclclvlvlBen çok ciddiyim kapabilirlerse kapsınlar bakalım
Of İsmail eğleniyoruz alt tarafı bunlar yeterince güldürmüyor beni dkfkfkfoYahu Emredersin abla yine rezil olduk
Savcının olay yerine intikal etmesini bekliyorlar xkckkckxkcŞu darbe yapma hayalî kuran ekip nereye gitti @Sevim AYDIN @T U N C A Y
Tokadı yediğiniz günlere say civcivZoruna gittiyse kaybolll..
Uyuya kalmış olabilirler mi?Savcının olay yerine intikal etmesini bekliyorlar xkckkckxkc
Aynen çay kahve hazırladım gidelim buradan yesinler birbirleriniOf İsmail eğleniyoruz alt tarafı bunlar yeterince güldürmüyor beni dkfkfkfo
Gel birlikte eğlenelim boş ver bunları
Bir komutana söylenecek laf mı bu şimdi kınıyorumTokadı yediğiniz günlere say civciv