Bende gidiyorum abla @İsmail bozkaya kardeşim rahat durNeyse eğlenemedim ben kaçıyorum taha iso sana emanet yarım içtima alacam partide iso yojsa sorumluluk sende ona göre![]()
Bende gidiyorum abla @İsmail bozkaya kardeşim rahat durNeyse eğlenemedim ben kaçıyorum taha iso sana emanet yarım içtima alacam partide iso yojsa sorumluluk sende ona göre![]()
Açıkçasıvşu sıralar ban yiyesim yok Gerek yok açıkçası sakinliğimi korurum ama darbeye HayırNeyse eğlenemedim ben kaçıyorum taha iso sana emanet yarım içtima alacam partide iso yojsa sorumluluk sende ona göre![]()
Aferin iso büyük resmi çözmüşsünAynen çay kahve hazırladım gidelim buradan yesinler birbirlerini
Bizde öteden izleriz
Reis bana showroom üretir misin yaTokadı yediğiniz günlere say civciv
Tarafsızız iso.Açıkçası çok paralar banyoya isim yok Gerek yok açıkçası sakinliğimi korurum ama darbeye Hayır
Komutan mı ne komutanı dkdkdkdkdBir komutana söylenecek laf mı bu şimdi kınıyorum![]()
İso ban yememeye çalış sakin ol rahatla bunlar ancak rüyalarında darbe yaparlarAçıkçasıvşu sıralar ban yiyesim yok Gerek yok açıkçası sakinliğimi korurum ama darbeye Hayır
O iş bende bana laf Atanın içinden geçerim partime asla laf söyletmemTarafsızız iso.
Bunları koru sen ordu kimlerin elinde görüyorsun gerekirse bitir işlerini aslanım sana tam yetki
Bilmem bir yere komutan olarak atamışlardı da ne komutanı oldu bilmiyorum hava mı kara mı hangisini aldı bakmadımKomutan mı ne komutanı dkdkdkdkd
Artı bir o arada Coşkun abim nasılsın Bayadır görüşemiyoruz@Kadir A. @Fatih Tutuk @KUTALMIŞ BEY @Emreİzmir derhal istifa edip şanlı Türk ordusunu gasp altına almaktan vaz geçin.
Coşkun abi 1 sn bekler misin abi. Darbe yapıyoruz@Kadir A. @Fatih Tutuk @KUTALMIŞ BEY @Emreİzmir derhal istifa edip şanlı Türk ordusunu gasp altına almaktan vaz geçin.
Aman darbe önemli soda içmeyi unutmaCoşkun abi 1 sn bekler misin abi. Darbe yapıyoruz
Ve yürü git buradan darbeni yap mümkünse az ötede yap bizi rahat bırakCoşkun abi 1 sn bekler misin abi. Darbe yapıyoruz
Tedaş bölge müdürü olur ancaBilmem bir yere komutan olarak atamışlardı da ne komutanı oldu bilmiyorum hava mı kara mı hangisini aldı bakmadım
Sende artı güçler var reis şunlara bi sallaHadi kardeşim yapın darbenizi de gidelim işimiz gücümüz var
İsmail kavga mı edelim. Tamam olurVe yürü git buradan darbeni yap mümkünse az ötede yap bizi rahat bırak
@Kadir A. @Fatih Tutuk @KUTALMIŞ BEY @Emreİzmir derhal istifa edip şanlı Türk ordusunu gasp altına almaktan vaz geçin.
Deden olsun tedaşın müdürüTedaş bölge müdürü olur anca![]()
Yok şu an seninle uğraşmak istemiyorum aZ ötede yap darbeni buraya gelme yürü git darbeni yap Hiç uğraşamayacağım seninleİsmail kavga mı edelim. Tamam olur