Ben yatiyom hadi iyi geceler darbe yarina ertelensin.
Senden de Beypazarı bölge müdürü olurDeden olsun tedaşın müdürü
Aaa ne terbiyesiz adamsın ben senin atanın pis işlerini anlatıyor muyum burada gerçi seninkilerden sıra gelmiyor jdjdjdjdjdDeden olsun tedaşın müdürü
Bı kasa soda da olsa istemem gereksik makam işgalini terk edin3 tl farkla genelkurmay başkanı olmak ister misiniz coşkun bey
Aman ertelenmesin darbesini yapsınlar da çekilsinler ayak altında bir de onları mı bekleyeceğiz işimiz gücümüz yokBen yatiyom hadi iyi geceler darbe yarina ertelensin.
Darbeden haberim yokmus gibi çek panpa@Kadir A. @Fatih Tutuk @KUTALMIŞ BEY @Emreİzmir derhal istifa edip şanlı Türk ordusunu gasp altına almaktan vaz geçin.
Bı kasa soda da olsa istemem gereksik makam işgalini terk edin
Kimdin sen yaw cikartamadim a tamam şimdi tanıdım taklitçi Yüce TürkDarbeden haberim yokmus gibi çek panpa![]()
Rüyasında yapar merak etmeYok şu an seninle uğraşmak istemiyorum aZ ötede yap darbeni buraya gelme yürü git darbeni yap Hiç uğraşamayacağım seninle
Öyle deme tüm dostları darbeye karşı direnmeye çağırıyormuş kaç kişi kaldıysa elindeDarbeden haberim yokmus gibi çek panpa![]()
Duyamıyorum abi cok diplerdesinKimdin sen yaw cikartamadim a tamam şimdi tanıdım taklitçi Yüce Türk![]()
Ah şu karşı tarafta bir birbirinin kuyusunu kazmadan durabilen bir ekip olsa herşey çok daha farklı olurduYapamazsın, gözünüz yemez falan dediler bizde yaptık![]()
KatılıyorumBen yatiyom hadi iyi geceler darbe yarina ertelensin.
Yok valla artı gücüm falanSende artı güçler var reis şunlara bi salla
Duyamıyorum abi cok diplerdesin![]()
Göremedik ss atOyunun en büyük partisine sahip adama dipte demek de ne bileyim ,![]()
Bu durumdan biz onlardan daha müzdaribiz abi, istediğimiz gibi oynuyoruz karşı koya bilen yok boş laf kalabalığı safeceAh şu karşı tarafta bir birbirinin kuyusunu kazmadan durabilen bir ekip olsa herşey çok daha farklı olurdu
Konuştu yine bayan çok bilmiş aslında hakediyorsunuz cidden darbeyi ortak bir duruşunuz yok sadece menfaati için bir araya gelenlersiniz ha kaç kişi kalmış olmamız sana neden dert oldu benim gibi düşünen bir sürü dostum vardır bu oyunda beni bilen bilir hocammÖyle deme tüm dostları darbeye karşı direnmeye çağırıyormuş kaç kişi kaldıysa elinde![]()
Eski sevim baskan olsaydi 2 al ver yapıp durdururdu bu işi eski formuna donmelisin!!Öyle deme tüm dostları darbeye karşı direnmeye çağırıyormuş kaç kişi kaldıysa elinde![]()
Yo ben karşı koyuyorumBu durumdan biz onlardan daha müzdaribiz abi, istediğimiz gibi oynuyoruz karşı koya bilen yok boş laf kalabalığı safece