SON DAKİKA: DARBE MUHTIRASI YAYINLANDI! (4 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Kurucu lideriniz halen eli üzerinde olduğunu savunarak bunu söylerse böyle cevap alır.
Sen kimsin ki bayan çok bilmiş Asilden kalanları yakıyorsun anca yanındaki tertemiz iyi niyetli çocukları köle gibi kullanıp işiniz bittiğinde yol verenler değil misiniz? @T U N C A Y bak ne diyor ablan Asilden kalanları yakıyoruz diyor kim kaldı bunun yanında bizden peki sizden başka bir düşün bu lafın altında kalma

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü. & YüceTürk Kurucusu.
Vatandaş
Sen kimsin ki bayan çok bilmiş Asilden kalanları yakıyorsun anca yanındaki tertemiz iyi niyetli çocukları köle gibi kullanıp işiniz bittiğinde yol verenler değil misiniz? @T U N C A Y bak ne diyor ablan Asilden kalanları yakıyoruz diyor kim kaldı bunun yanında bizden peki sizden başka bir düşün bu lafın altında kalma
Birileri kafana mı giriyor, yoksa başka bir şey mi diyorlar bilemem abi. Yaz bana ne merak ediyorsan soyleyim. kulaktan dolma bilgiler ile bir şeyler deme.
Ayrıca biz kimsenin ne emrini alırız, ne de birinin kölesi oluruz.
İyi niyetimizi de kimseye suistimal ettirmeyiz. Gelmek istersen seni de bekleriz seve seve 😄

T U N C A Y

YüceTürk Kurucu Genel Başkanı
Vatandaş
Geçmiş geçmişde kaldı. Asile karsı bi bağ ve sorumluluk hissetmiyoruz. Sevim baskanında lafı kimlere söylediği ortadadır 😂 ve lütfen sağdan soldan duyduklarınıda burda yazıp gülünç duruma dusme abi sen bana sor söylerim ilk ağızdan 😂biz ikili oynamayız neysek oyuz.

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Geçmiş geçmişde kaldı. Asile karsı bi bağ ve sorumluluk hissetmiyoruz. Sevim baskanında lafı kimlere söylediği ortadadır 😂 ve lütfen sağdan soldan duyduklarınıda burda yazıp gülünç duruma dusme abi sen bana sor söylerim ilk ağızdan 😂biz ikili oynamayız neysek oyuz.
Yolunuz açık olsun dedim benim için mevzu kapanmıştır.O ufacık beyni ile herşeye burnunu sokan zavallıya söyleyin de etrafımda dolaşmasın siz işinizi bilirsiniz bilim bilin yapın kimseye alet olmayın üzülürüm düşmanım değilsiniz hiç biriniz de . Düşmanca tavırlarınızı başkalarına yapın gençler selametle

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Birileri kafana mı giriyor, yoksa başka bir şey mi diyorlar bilemem abi. Yaz bana ne merak ediyorsan soyleyim. kulaktan dolma bilgiler ile bir şeyler deme.
Ayrıca biz kimsenin ne emrini alırız, ne de birinin kölesi oluruz.
İyi niyetimizi de kimseye suistimal ettirmeyiz. Gelmek istersen seni de bekleriz seve seve 😄
Kafama girecek hiç kimse olamaz Genco aklı başındayım merak etme harcanmayin da ben başka birşey istemem iyi niyetinizi bilirim o yüzden uyarıyorum zaten

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü. & YüceTürk Kurucusu.
Vatandaş
Kafama girecek hiç kimse olamaz Genco aklı başındayım merak etme harcanmayin da ben başka birşey istemem iyi niyetinizi bilirim o yüzden uyarıyorum zaten
Hiçbir sıkıntı yok, dediğim gibi neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi biliyoruz.
Zaten çoğu şeyi bilip susuyoruz, sadece kafa dinliyoruz. Şüphen olmasın.
Kendi arkadaş grubumuzla takılıp keyfimize bakıyoruz.

Uyarın için de ayrıca teşekkür ederim.

Ve tekrar altını çizerek söylüyorum:
Eğer bir şey duyarsan, önce gel bize sor. Açık açık, en doğru şekilde ne varsa anlatırım.

Hayırlı akşamlar diliyorum 👋