BaşkanOnline’da darbe girişimi tüm hızıyla sürerken, Oyun Başkanı Şimal Naz kritik bir adım attı. Anayasal yetkilerini kullanarak, Meclis’i olağanüstü gündemle göreve çağırdı ve referandum için tam yetki talebinde bulundu.
Başkan Şimal Naz’ın Açıklamasından Satır Başları:
Süreç Nasıl İşleyecek?
Meclis Başkanı çağrıyı reddeder ya da görmezden gelirse, Oyun Başkanı halk oylamasıyla meclisin feshi için referandum başlatacak. Son sözü, sandıkta BaşkanOnline oyuncuları söyleyecek!
Forumlarda heyecan zirve yaptı; gözler şimdi Meclis’in ve Meclis Başkanı’nın vereceği yanıtta.
BaşkanOnline’da tarihî anlar yaşanıyor!
Gelişmeleri ve sandıktan çıkacak sonuçları kaçırmamak için takipte kalın!

- “Milletimizin iradesini korumak ve meşruiyetin teminatı olan Meclis’i göreve çağırmak zorundayım.”
- “Meclis Başkanı’ndan referandum için tam yetki izninin değerlendirilmesini talep ediyorum.”
- “Bu bir tehdit değil, halkın iradesine dayanan meşru bir başvuru hakkıdır. Bu bir son değil, yeni bir başlangıcın kapısıdır.”

Meclis Başkanı çağrıyı reddeder ya da görmezden gelirse, Oyun Başkanı halk oylamasıyla meclisin feshi için referandum başlatacak. Son sözü, sandıkta BaşkanOnline oyuncuları söyleyecek!
Forumlarda heyecan zirve yaptı; gözler şimdi Meclis’in ve Meclis Başkanı’nın vereceği yanıtta.
BaşkanOnline’da tarihî anlar yaşanıyor!
Gelişmeleri ve sandıktan çıkacak sonuçları kaçırmamak için takipte kalın!