Partimiz adına açıklama yapılacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 22025
Son yaşanan olayların ardından Göktürk Partisi bu küfürlerin arkasındamı @Oğuralp Göktürk
Anlamamakta ısrarmı edeceksinBiz 24 saat bin kisinin vatsabinda yada kurumsal tg sinde bulunmuyoruz her normal insan gibi yerimizde evimizdeyiz kisiler vatsapta kavga edip kufurleesiyor buraya gelip konu aciyorunuz partim sorumlu oluyor bu nasil bir anlayix.
İyi okursniz ne kadar dogru anladigimi gorursunuzAnlamamakta ısrarmı edeceksin
İşte sorulan soruya verilebilecek güzel ve akla mantığa uygun bi açıklama teşekkür ederiz sayın başkanımAz önce büyük bir üzüntüyle, kabul edilemez seviyede küfürlerin sarf edildiğine şahit olduk. Bu ifadelerin hiçbirini tasvip etmiyoruz.
Daha da üzücü olan ise, partimize mensup bir kişinin bu küfürleri desteklemesidir. Göktürk Partisi Başkanı ve yönetimi olarak, 'bualpra' adlı oyuncunun partimizle hiçbir ilişkisi kalmamıştır. Kendisinin yaptığı açıklamalar tamamen bireyseldir ve partimizi bağlamamaktadır.
Seçim yasağı nedeniyle teknik olarak kendisini partiden çıkaramıyoruz. Ancak, başkan online yönetime gerekli bildirimi yaptım ve gerekenin yapılması yönünde ricada bulundum.
Göktürk Partisi Başkanı olarak, yaşanan bu olay nedeniyle herkesten özür diliyorum.
Ayrıca, bizden bir açıklama beklemeden partimiz hakkında ağır ithamlarda bulunanlardan da aynı duyarlılığı beklediğimizi belirtmek isterim.
Herkese hayırlı geceler.
Hep böyle dik dur dostum Göktürkün başına gelmiş en iyi şey olabilirsin. Anlık gelişen olaylar bunlar Göktürk benim diyince dayanamadık. Kusura bakmayasın iyi oyunlar inşallah hep o koltukta sen kalırsın.Az önce büyük bir üzüntüyle, kabul edilemez seviyede küfürlerin sarf edildiğine şahit olduk. Bu ifadelerin hiçbirini tasvip etmiyoruz.
Daha da üzücü olan ise, partimize mensup bir kişinin bu küfürleri desteklemesidir. Göktürk Partisi Başkanı ve yönetimi olarak, 'bualpra' adlı oyuncunun partimizle hiçbir ilişkisi kalmamıştır. Kendisinin yaptığı açıklamalar tamamen bireyseldir ve partimizi bağlamamaktadır.
Seçim yasağı nedeniyle teknik olarak kendisini partiden çıkaramıyoruz. Ancak, başkan online yönetime gerekli bildirimi yaptım ve gerekenin yapılması yönünde ricada bulundum.
Göktürk Partisi Başkanı olarak, yaşanan bu olay nedeniyle herkesten özür diliyorum.
Ayrıca, bizden bir açıklama beklemeden partimiz hakkında ağır ithamlarda bulunanlardan da aynı duyarlılığı beklediğimizi belirtmek isterim.
Herkese hayırlı geceler.
Teşekkürler başkan. Son söylediğinize katılıyorum. Parti yetkilileri açıklama yapmadan karalama yapmak uygun olmadığı gibi lüzumsuzdurAz önce büyük bir üzüntüyle, kabul edilemez seviyede küfürlerin sarf edildiğine şahit olduk. Bu ifadelerin hiçbirini tasvip etmiyoruz.
Herkese hayırlı geceler.
Bakamıyorsanız kontrol ediceksiniz uyuracaksınız başkanımBiz 24 saat bin kisinin vatsabinda yada kurumsal tg sinde bulunmuyoruz her normal insan gibi yerimizde evimizdeyiz kisiler vatsapta kavga edip kufurleesiyor buraya gelip konu aciyorunuz partim sorumlu oluyor bu nasil bir anlayix.
Sizin zamaninda bizim tgmizdeki hareketleriniz gibimi baskanim. Varin gidin yolunuza durduk yere kirmayalim olurmuBakamıyorsanız kontrol ediceksiniz uyuracaksınız başkanım
Ooooooo geçmişi mi araştırıyoruz yoksa şimdiyi mi öyleyse bizde geçmişe inelim olur mu ? ( bide sizin oraya eğlenmek için geldim )Sizin zamaninda bizim tgmizdeki hareketleriniz gibimi baskanim. Varin gidin yolunuza durduk yere kirmayalim olurmu