Son olaylar hakkında özür mesajı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan BÖ21
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BÖ21

Ziyaretçi
Selamün aleyküm Değerli Başkan Online Ailesi Ve Yönetim Ekibi :

Dün gece yaşanan tatsız olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydum forumda benden habersiz selamımın yollandığı konu açılmıştır .

Bunu arkadaşa sorduğumda forum kullanmayı bilmiyorum cevap atmak isterken olduğunu söyledi bende sorun yok özür diler Tolga Çıtır başkandan konuyu kapatırız dedim .

Eski parti üyemiz Ahmecet Başkanın attığı grafiği bizzat kendimiz hazırlatmışızdır .

Gelelim yönetime neden sitem ettiğime konudan haberim olmaması halinde sanki ben yaptırıyormuşum gibi “ Fettahla süresiz selamlaşırsınız diye cevap yazılmış .

Ben daha önce burada tebrik etmeyen başkanlarda gördüm ama ban yenilmedi ayrıyetten bizimkisi bir yanlış anlaşılmayla gerçekleşen konuydu .

Ondan sonra okadar emek verdiğim lider konumda tuttuğum partimin kapatıldığı haberi geldi oyun huzurunu bozmaktan dolayı ve bir açıklama bekliyoruz MKP partisi kime ne huzursuzluk vermiştir okadar küfürleşmeler kavgalar konular açıldı ama partilere birşey olmadı bukadar ufak bir olayda partimiz niye kapatıldı .

Bu olayların bu saatten sonra dönüşü olmaz tekrar parti bir araya gelmez ayrılan ayrıldı partisini kuran kurdu bırakan bıraktı çoğu kişide hesabını tatil moduna alıp bırakmaya hazırlanıyor ama biz bunu istemiyoruz bu oyunda kalıp mücadele etmek istiyoruz ve şahsi olarak banımın kaldırılmasını istiyorum .

Değerli Mahmut Yöneticim sizden ricam arkadaşın konusunu kaldırmamanız biraz haddimizi aşsakta cezasının bukadar ağır olması cidden herkese zarar verir sonuçta ben size küfür etmedim hakaret etmedim saygısızlık yapmadım her valilik oyun eleştirisinde yönetim elinden geleni yapıyordur dedik sizlere destek olduk bukadar emek göz ardı edilemez oyundaki en aktif kişiler legale edilmiş olur ve anlık parti kapatılmasından dolayı sinirle yazdığım mesajlardan dolayı özür dilerim izin verirseniz bu mücadelede bizde olalım yine takdir sizin herkese iyi oyunlar .

Yazan kişi Fettah Özdemir

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Kim kime rakip kim kime düşman çözemedim ama oyunu oyun yapan partiler arasındaki rekabettir. Hatadır yapılmış ders çıkarılacağı da aşikâr umarım yönetim bunları göz önünde bulundurur ve bir an önce tatlıya bağlanır

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Sayın yöneticilerim. Bazı şeylerin tadı birlik ile çıkar. Biz bu oyunda birlik olarak mücadele vermeye devam etmek istiyoruz. Hesaplarımız tatil modunda ve biliyoruz ki MKP geri dönmezse bizler içinde bu oyunun bir tadı kalmayacak. Biz birlikte güçlüyüz ve rekabete kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Sayın yönetim MKP olarak mücadelemizi oyunda devam ettirmek istiyoruz.
Bu konuda bizi hoşgörü ile karşılamanızı temenni eder saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
🌹❤️🖖

G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Atalarımız ne güzel söylemiş;
Dünyayı utanan insanlar kurtarabilir.
Çünkü utanmak kibir ve görgüsüzlüğün panzehridir.
Yalanın, iftiranın, hırsızlığın, pişkinliğin, arsızlığın önündeki en büyük engeldir.
Başını öne eğebilen, yüzü kızaran, özür dileyebilen insanlara ihtiyacımız var...
Sevgi ve saygıyla 🌹😇🖖

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Yok öyle yönetimimizin emeklerini hiçe sayıp olur olmaz laflar da bulunup özür dilemek falan. Cezanızı çekeceksiniz. Yönetimin emeklerine laf ettirmeyiz. Yönetimin kararının sonuna kadar arkasındayım
Cezanın ne olacağını kalkıp kalkmayacağına yönetim karar verir. Şahsen bende kapanmasında bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum. Fettah partiyi kurduğundan beri olay eksik olmadı ama son karar yönetimin hayırlısı neyse o olsun

B

BÖ21

Ziyaretçi
Biz kimseye rahatsızlık vermedik veya olay çıkarmadık sadece uğraştık çabaladık ve kazandık . Yönetimede herhangi bir sıkıntı çıkarmadık sadece seçim zamanlarında olan basit konulardı değerli yönetim gereken kararı verecektir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...