Son olaylar hakkında özür mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan BÖ21
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KURT 77

Ziyaretçi
Parti kapatılmasının ne olduğunu en iyi bilen biri olarak yönetimi birkez daha düşünmeye davet ediyorum.

İnsanlar başka partide yeniden oyun oynayabilir diye düşünmeyin bir bağ kuruluyor bir şeyler paylaşılıyor. Partinin kapanması çok ağır bir ceza inanın bu platformda kimse bunu hak etmiyor yine yönetimin kararıdır ama inanın bu insanların emeğine yazık 🙏

Mehmet DENİZ

🇹🇷
Vatandaş
Mkp Partisi olarak oyunda mücadele etmek istiyoruz bu ceza bizler için çok ağır kurulduğumuz ilk günden beri hergün çabalıyoruz bu mücadelede olmak istiyoruz. Yönetimin insiyatifine sığınıyoruz. 🙏🏻

B

BÖ21

Ziyaretçi
Oyuna geri dönmek istiyoruz

MKP olarak tekrardan aranızda olmak istiyoruz. 🙏🏻

MKP olarak geri dönmek istiyoruz.!!!

Sayın yönetim MKP olarak mücadelemizi oyunda devam ettirmek istiyoruz.
Bu konuda bizi hoşgörü ile karşılamanızı temenni eder saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
🌹❤️🖖

Atalarımız ne güzel söylemiş;
Dünyayı utanan insanlar kurtarabilir.
Çünkü utanmak kibir ve görgüsüzlüğün panzehridir.
Yalanın, iftiranın, hırsızlığın, pişkinliğin, arsızlığın önündeki en büyük engeldir.
Başını öne eğebilen, yüzü kızaran, özür dileyebilen insanlara ihtiyacımız var...
Sevgi ve saygıyla 🌹😇🖖

Bence durumu tekrar gözden geçirip sorun çözülecektir. Yönetim insiyatifini kullanacaktır. Oyuncunun az olduğu dönem de bu kopuklukların olmaması oyun açısından da iyi olacaktır.

Mkp olarak geri dönmek istiyoruz

Parti kapatılmasının ne olduğunu en iyi bilen biri olarak yönetimi birkez daha düşünmeye davet ediyorum.

İnsanlar başka partide yeniden oyun oynayabilir diye düşünmeyin bir bağ kuruluyor bir şeyler paylaşılıyor. Partinin kapanması çok ağır bir ceza inanın bu platformda kimse bunu hak etmiyor yine yönetimin kararıdır ama inanın bu insanların emeğine yazık 🙏

Mkp olarak tekrar aranızda olmak istiyoruz

MKP olarak oyuna geri dönmek istiyoruz

Mkp Partisi olarak oyunda mücadele etmek istiyoruz bu ceza bizler için çok ağır kurulduğumuz ilk günden beri hergün çabalıyoruz bu mücadelede olmak istiyoruz. Yönetimin insiyatifine sığınıyoruz. 🙏🏻
🌹

B

BÖ21

Ziyaretçi
Geçmiş olsun partinin geri dönmesini isteyen bu kadar kişi varken yönetim duyarsız kalmıcaktır

Mkp olarak oyuna dönmek istiyoruz

Merhaba değerli oyun yönetimi MKP olarak yeniden oyunda dönmek istiyoruz.

Merhaba değerli oyun yönetimi MKP olarak yeniden oyunda dönmek istiyoruz.

🇹🇷 MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🇹🇷
🌹🌹🌹

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlgili parti kapatılmış olup aynı isimle tekrar açabilirler.
Banlı olan yöneticiler de instagram üzerinden iletişime geçebilir.

Yönetime her fırsatta ağır şekilde saldırmanın, dalga geçmenin bir cezası olmalıydı.
Uzun süredir parti kapatmıyorduk ancak bu durumun giderek artması ve uyarıların görmezden gelinmesinin nedeni bu oldu.

İyi oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...