Son Olaylar Hakkında Özür (16 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Koto.

Yeni Üye
Vatandaş
Herkese Selam BaşkanOnline Ailesi,

Bugün o gün anı verdiğim kararla ve ne olursa olsun yanlış olan karara karşı kendimi de kötü ve pişman hissederek, özür dilemeyi kendime borç edinerek buraya geldim

Milliyetçi kuruluş partisine ve genel başkanına özrümü dilerim ve ayrıca önemli olan oyundaki oyunculara özür dilerim yaptığım hareket etik değildi ama zararın neresinden dönsek kardır ve hatamın farkındayım.

Emeğin de yerine gelmesi için yardımcı olmaya çalışırım ayrıca Milliyetçi kuruluş partisinin genel başkanı ile de bildiriden önce bir görüşme yaparak buraya geldim ona özellikle parti üyelerine de yaptığım ayıba karşı özrümü iletmesini rica ettim.

Son olarak kaç parti yöneticiliği yaptım böyle bir durum yaşatmadım yani ani bir olay oldu.
Ayrıca bu oyunda en karşı tarafda partilerle olsun aramı kötü tutmamaya çalışan bir oyuncuydum bu yüzden ben yine burada hatalarımdan dersimi alan tarafta olacağımı belirtmek isterim

Saygılarımla

EmirhanB.

Kızılelma
Vatandaş
Özürün kabul edilmemesini isteyen arkadaşlar daha düne kadar kendinize dokunan konularda oyunu bırakırız gideriz diyerek tehditvari konuşuyordunuz hatırlatalım

Berat Koto.

Yeni Üye
Vatandaş
Seni affetmek bizim eneklerimize uykusuz kaldığımız gecelere yazıktır senin özrünün herhangi bir anlamı yoktur
Sanki tek başınıza gece gündüz uykusuz kaldınız da böyle konuşuyorsunuz.
Üstelik biz burada oyun etiğine uygun davranıyoruz derken siz hala ustelemeye çalışıyorsunuz.

Oyun yönetimi zaten gerekeni yaparak üyeleri de geri almış burada herhangi bir sorun kalmamışken ben de pişman ve özrümü dilerken geriye ne kalıyor

EmirhanB.

Kızılelma
Vatandaş
Seni affetmek bizim eneklerimize uykusuz kaldığımız gecelere yazıktır senin özrünün herhangi bir anlamı yoktur

Merhamet yok afta yok

Benim şahsi fikrimde bu olayın affının olmayışıdır bu sadece partiye oyuncuya değil bence oyuna yapılmış bir saygısızlıktır.
Burada beratın yaptigi yanlis evet ama bunun cezasi bu olmamalı bu konudaki çoğu kisiyle 2 senelik dostluğum var hepinizin iyi niyetli insanlar olduğunuda biliyorum ama berata 1 sans daha verelim

Berat Koto.

Yeni Üye
Vatandaş
Üstelik biz burada oyun etiğine uygun davranıyoruz derken siz hala ustelemeye çalışıyorsunuz.

Oyun yönetimi zaten gerekeni yaparak üyeleri de geri almış burada herhangi bir sorun kalmamışken ben de pişman ve özrümü dilerken geriye ne kalıyor
Bende dahil olmak üzere emeğimize ayıp ve yanlışın ben tarafından yapıldığının farkındayım fakat bizde sorunları çözmeye geliyoruz başka amaçla değil niyetimiz de açık net ve bellidir

Mehmet Ali ÇAKMAK

Yorgun Demokrat
Vatandaş
Özürün kabul edilmemesini isteyen arkadaşlar daha düne kadar kendinize dokunan konularda oyunu bırakırız gideriz diyerek tehditvari konuşuyordunuz hatırlatalım
Benim adım Mehmet Ali Çakmak hadi bir tane başkan çıksın sen sana dokunan konuda oyunu bırakırım diye tehdit etti desin bekliyorum. Bayılıyorsunuz çoğul konuşmaya

fettahozdemirr

Kızıl bir tohum ektik,özgürlük filizlenecek 🌿
Vatandaş
Tamamda yapılan hatayı affetmek veya affetmemek bizim insiyatifimizde olan birşey olduğu gibi bizim için olan problem tek parti kapatılması değil küfür edildi denip forumda insanları yanıltma şahsi edilen bir sürü küfür ama biz bunların hiç birini bu platforma yansıtmadık, yansıtmayızda ayrıca ucu dokunan bişey olursa gideriz ayağında olan son partiyiz 1 sene önceki muabbetlerle bugünkü muhabbetler karıştırılmasın.
Oyun içinde bu platform içinde gerekeni yapmaya herzaman hazırız.

Anlamadığım nokta oyun yönetimi zaten berata oyuna dönebileceğini söyledi dönsün oynasın oyununu

fettahozdemirr

Vatandaş
Bizim talebimiz Beratın oyunda bulunmaması yönündeydi @BaşkanOnline sayın yönetim hesabını kapatarak bir ceza verdi ve tekrar dönüşüne izin verdi. Dahada uzatılacak bir konu yok bence bu verilmiş en hafif ceza sonuçta çok bu oyunda oynamak istiyorsa hesap açıp gelebilir bizim hesaplarımızda kapandı ama açtık geldik

Mehmet Ali ÇAKMAK

Yorgun Demokrat
Vatandaş

Dilediğin partiye gidebilirsin başkan ama biz varken ihanet etmiş biri olarak senin partide yerin yok emeği düşünen biri olsaydın ihanet etmezdin seni her zaman afiyette görmek isteriz ama bizim masamızda değil

fettahozdemirr

Vatandaş
Konudada çok benim diyecek birşeyim yok benden çok hakkı yenilen insanlar yoldaşlarımdı kaç gün uykusuz kalıp emek verdiler oyüzden onlar nederse o hayırlı günler

Serkan SUNAR

Üye
Vatandaş
Ben bu oyunu yıllardır oynuyorum çok partide de bulundum çok görevde aldım ama işime gelmediyse ayrıldım partiden yoluma baktım kimseyle ne şahsi ne de topluluk olarak hiçbir tartışmaya dahi girmedim ki bırakın fiili bir eylemde bulunayım arkadaşların da dediği gibi genel konuşmayalım herkes kendi fikrini beyan ediyor saygı çerçevesinde konuşup beyanda bulunabilirsiniz fakat genelleştirmeden yapın bunu rica ediyorum

Berat Koto.

Yeni Üye
Vatandaş
Tamamda yapılan hatayı affetmek veya affetmemek bizim insiyatifimizde olan birşey olduğu gibi bizim için olan problem tek parti kapatılması değil küfür edildi denip forumda insanları yanıltma şahsi edilen bir sürü küfür ama biz bunların hiç birini bu platforma yansıtmadık, yansıtmayızda ayrıca ucu dokunan bişey olursa gideriz ayağında olan son partiyiz 1 sene önceki muabbetlerle bugünkü muhabbetler karıştırılmasın.
Oyun içinde bu platform içinde gerekeni yapmaya herzaman hazırız.

Anlamadığım nokta oyun yönetimi zaten berata oyuna dönebileceğini söyledi dönsün oynasın oyununu
Edilmeseydi bize de ileti gelmezdi niye böyle olduğunu da konuştuk orda farklı burada farklı konuşmam da konuşmaya da gerek yok.

Mehmet Ali ÇAKMAK

Yorgun Demokrat
Vatandaş
Söyledin demedim başkan partiye gelemezsin zaten ve senin yaptığın yanlışın affı yok partideki arkadaşlarda aynı fikirde konuşup uzatmayada gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...