SON PERDE (2 Kişi İçeride)

Thedictator

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhabalar dostlar. Öncelikle belirtmem gerekir ki iyisiyle kötüsüyle haksız banlarla taraf tutmalarla geçen dönemlere rağmen burada pişmanlık duyduğum bir durum olmadı. Güzel insanlarla tanıştığımız da oldu, kendi çıkarları için abi abla dediği insanları satanlarla aynı yolda yürüdüğümüzde oldu. Kuşkusuz ki yaşadığımız her olay bize bir şeyler kattı. Yeri geldi kavga ettik yeri geldi kavga ettiklerimizle gülmeyi öğrendik. Hayatın her döneminde sorunlar olabiliyor. Önemli olan sorun yaşamamak yada hata yapmamak değil bunların farkında olup doğruyu bulmaktı. Kendi adıma söylemek isterim ki burda tartıştığım insanlarda dahil tüm dostlarımdan, oyunda olduğum süreç boyunca kırdığım, fark etmeden saygısızlık yaptığım olduysa özürdiliyorum. Bilirsiniz kültürümüz gereği genelde hep masallarımız mutlu sonla biter. Tabi herkes için değil ama biz bu masalda mutlu sonu yaşayanlardan olalım isterim. Burada çok eleştiriler yaptık birbirimiz için. Ancak oyun yönetimi için bir eleştiri yapmak pek mümkün olmuyordu. Ya forumdan banlanıyorduk yada oyundan uzaklaştırılıyorduk. Bugün belkide bir çok dostumun da iç sesi olacak bir eleştiride bulunacağım. Şuan hâla yönetim ekibinde mi bu satırlarımı görür mü bilmem ama eski yöneticilerden Mahmut beyler vardı. Birçoğumuz biliyordur. Bu şahsı yönetici yapan veya yapanlar ne amaçla yaptılar bilmiyorum ama proje süresi boyunca sürekli tehditle baskıyla oyuncuları susturmuş ve kendi çıkarları doğrultusunda oyunu yönlendirmiştir. Kendisi ile en son tartıştığımda diğer yöneticiler görmesin diye sosyal medya hesabından beni engelleyerek, forum ve oyundan cihaz banı vermek suretiyle hiç bir şekilde yöneticilere ulaşmamamı sağlayarak yaptığı haksızlığın adaletsizliğin soğumasını sağlamış ve üstünde hatrı sayılır bi zaman geçincede banımı kaldırmıştır. Kendisine bu süreçte söylediğim bir söz vardı. Bu kafayla devam ettiği takirde yöneticiyim istediğimi yaparım havasında olduğu bir makamı yada o makama sahip olacağı bir oyun kalmayacak demiştim. Kendiside bi gün bu oyun kapanırsa yaptığı tüm haksızlık ve adaletsizlikleri tek tek açıklayacağını böyle bir şeyin asla olmayacağını düşünerek belirtmişti. Eğer şuan bunu okuyorsa kendisini burda hakkını yediği bütün insanların, kendi arkadaşlarına yaranmak için yerinden ettiği tüm partilerin ve en önemlisi hoşlanmadığı biri oyun başkanı olduğunda bizzat kendisi organize edip darbe başlatıp oyunun işleyişine şahsi zevkleri ile zarar verdiği için zamanında insanlara yaptığı sözde delikanlılığı şuan çıkıp gerçek bir delikanlılık yaparak başkan online ailesinden, bütün oyunculardan özürdilemesini rica ediyorum. Her tiyatronun son perdesi seyirciye selam verilerek kapanmaktadır. Son perde kapanmadan önce bu tiyatroda bende içimi dömek istedim. Gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma gibi bir huyunun olması ne güzel. Neyse dostlar sanırım yavaş yavaş tiyatronun sonuna geliyoruz. İçindeki iyiliği dıştan dost içten düşman olan insanlara kaybettirmeyen tüm güzel insanlara selam olsun. Saygılarımı sunuyor, yıldızlı geceler diliyorum.