Eminimki Burdaki Herkes Çok Farklı Platformlarda 100'lerce Oyun Oynamıştır.Burdaki Gibi Başka Bir Oyunda Bu kadar Guruplasma, öfke, Vs Vs Yaşadığına İnanmıyorum Herhangi Bir Oyuncu Mevcut Partisindeyken İttifak Dışındaki herhangi bir Partiye gittiğinde Otomatikmen Direk Düşman Konumuna Giriyor Böyle bir saçmalık olamaz belli bir zaman Sonra bu sefer o partiden çıkıp başka partiye girdiğinde Direk Çıktığı Partide Hain Düşman Konumuna Giriyor.Gercek Hayatta Elimde Belgeler Resimler Vs vs Aciklarsam.Bitersin Muhabbeti Buraya Gelmiş Gören Derki Namus davası o Ona Bunu Demiş Bu Mesajda Ona Küfür Etmiş yok Bilmem Ney.Yaw Beyler Bayanlar Bu O-Y-U-N Bunu Bir Kabullenin.Oyunda Belli Ücret Karşılığında Alinan Oyunun Gidişatını Etkileyen Paketler Var. Bunlari Alanlar Bile oyundaki Çoğu Kişi tarafından Hedef Haline geliyor.
Ne Büyük Büyüklüğünü Biliyor Nede Küçük küçüklüğünü biliyor Saygısızlık Üst Düzeyde
BaşkanOnline Yönetimi
Şu Bir Gerçek ki Burdaki Hangi Oyuncu Bu Tarz Bir Oyunun kurucusu Vs Olsaydı İllaki Oyuncuların Rahatsız Edilmeyeceği Oyunun Kurallara Uygun Bir Şekilde Oynanması İçin Büyük Çaba Harcardi Sizler Gibi. DİN-Dil-İRK-BAYRAK Başka Bir Oyuncunun Şahsına Ailevi Vs Küfür Argo Kelime Açılmamak Şartıyla Sınırsız Banlanmasi Gayet Normal. Ama Bazen Öyle Sınırsız Ban Oluyorki. Elle Tutulur Bir Yani Yok. Buna Kendim 2 defa Sınırsız Ban Yiyerek Tecrübe Ettim.argo Küfür Eden Bir Oyuncu 3-5-10 Gün 1 Ay sohbet Bani Verilebilir.Devam Ettiği Taktirde ikinci Bir Uyarida Oyunun Makam Üzerine Olduğu İçin 1 Dönem Hiçbir Makam verilmeme Hiç Bir Seçimde Oy Kullanmamak Gibi Bir Ceza Olabilir.Halen Devam ediyorsa o zman Nasıl ki Gerçek Hayatta Mahkeme Gittiğinde Bütün Dosyaların Patlıyor Ceza Alıyorsan Burda Banlanabilir.
Herşeyden Önemli Karşımızdaki Oyuncunun Bayan Olabileceği Kendimizden Büyük Olabileceği Sevgi Saygı Oyunun Kurallarına Uyarak Hareket Etmek Oyun İçinde Bizler İçinde Çok Güzel Olacağını Bilmemiz Lazim