"Tahtınız yıkılacak, adınız silinecek!" (1 Kişi İçeride)

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sen heralde beni bilmiyorsun yada yenisin partilerde abiciklerine söyle yıkılma fermanını okusunlar bi kere susturduk ama bu sefer kompile
Burada seni bilmeme yada başkalarını bilmemin zorunda değilim. Abicik mabicik hayırdır ya sen burada partime laf edeceksin sonra geleceksin bilmeme ayağı çekeceksin.

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Bu altınok güç zehirlenmesi yaşıyor onlara gerekeni yapacağım şuan parti başkanlarını kaçırdım bağladım deniz kenarında karşısında Şırdan yiyerek işkence çektiriyorum

Prof. Dr. Muhammed Ali

57.Dönem Deniz Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
"Duyun beni! Bir Siyonizm partisine çıkar için girenler, menfaat için diz çökenler… gününüz bitti! YıkımEkibi sahaya indiğinde merhamet olmaz. Biz geldiğimizde tanklar yola çıkar, kaleleriniz yıkılır, tahtlarınız devrilir. Altın Ok Partisi’nin adı bile tarihten silinecek! Biz söz verdik millete: Son nefesinize kadar peşinizde olacağız, sizi tek tek o koltuklardan söküp atacağız! Bu bir uyarı değil… Bu infaz fermanınız!"
Tabii ki Altınok partisi çok fazla güç kazandı Ve otoriterleşti bunu ben de dile getirmiştim Ama bu onların gayretlerinin sonucudur Eğer bütün oyunun altınok'tan ibaret olmasına ve saltanatlarla bir son vermek istiyorsak onlar gibi çalışmamız lazım Çünkü burada Herkes emeğinin karşılığını alıyor Altınok partisini ve buradan tebrik ediyorum çünkü bu başarı güç ve otorite dediğim gibi onların gayretlerinin sonucudur. Siyasete bir Zarafet getireceğiniz yerde tehdit ederek ve asılsız iftiralar atarak hiçbir yere varamazsınız Eğer ki Bu otoriteye bir son vermek istiyorsanız sandık ortadadır. Gizli oy açık sayım bu azim ve ciddiyetinizi seçimde de göstermenizi temenni ediyor. Sizleri biraz daha ahlak ve nezaketle siyaset yapmaya davet ediyorum.

Sırachan

ALTIN OK 58.Donem adalet bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Tabii ki Altınok partisi çok fazla güç kazandı Ve otoriterleşti bunu ben de dile getirmiştim Ama bu onların gayretlerinin sonucudur Eğer bütün oyunun altınok'tan ibaret olmasına ve saltanatlarla bir son vermek istiyorsak onlar gibi çalışmamız lazım Çünkü burada Herkes emeğinin karşılığını alıyor Altınok partisini ve buradan tebrik ediyorum çünkü bu başarı güç ve otorite dediğim gibi onların gayretlerinin sonucudur. Siyasete bir Zarafet getireceğiniz yerde tehdit ederek ve asılsız iftiralar atarak hiçbir yere varamazsınız Eğer ki Bu otoriteye bir son vermek istiyorsanız sandık ortadadır. Gizli oy açık sayım bu azim ve ciddiyetinizi seçimde de göstermenizi temenni ediyor. Sizleri biraz daha ahlak ve nezaketle siyaset yapmaya davet ediyorum.
Hak eden hakkıni alır sizde çalışın

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Neye otorileştik başkanım. Otorileşsek bu parti kapanmazdı. Gayret ve çabalarımızı takdir ettiğiniz için teşekkür ederim. Ancak size bir soru sormak isterim? Bu cevap verdiğiniz arkadaş bize siyonist parti demesi ne kadar doğru?