Tebrik mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi

B A Y - Z

ADİN PARTİSİ 🦁 | YILDIRIM İTTİFAKI ÜYESİ ⚡
Yasaklı Üye
Vatandaş
47. Dönem Oyun Başkanlığı mazbatasını alan @Hasanc57 abime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum inşallah güzel bir dönem onu bekler avni kardesimi de gösterdiği çabadan tebrik ederim. 2 aday cok iyi yarıştı kil payi kaybeden avni kardeşimede geçmiş olsun diyorum 😀
Bu arada @P A R G A L I daha şah mat yapmadım ona göre 😉
Mazbatayı çaldılar

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
İçimize soktuğunuz ajanlar sana bunun bir oyun olduğunu hatırlatsın benim adımı sürekli anma sen hep ön plana çıkmaya çalışıyon anlıyom seni ama benim ön plana çıkmak gibi ihtiyacım yok başka oyuncuların ismini kullan
Heryerdeyiz gırıg o yüzden kime yazdığına dikkat edeceksin aferin sana

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Ben en son geldim forum çok güzel, ve düzgün, biyer, kazananın tahta oturup, kaybeden kişileri seyrettiği çok güzel, bi, yer 😁😁😁
Kaybetmekte kazanmakta bu oyun gibi hayatın parcası zaten yeterki adap üsülle kutlama veya sevinme olduğu sürece kazanan zaferinin tadını çıkartır kaybedenlerde sessizce izler yeterki birbirimize saygılı olalım bu platformun bir oyun olduğunu gerçek hayatımızla bir tutmamalıyız

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Kaybetmekte kazanmakta bu oyun gibi hayatın parcası zaten yeterki adap üsülle kutlama veya sevinme olduğu sürece kazanan zaferinin tadını çıkartır kaybedenlerde sessizce izler yeterki birbirimize saygılı olalım bu platformun bir oyun olduğunu gerçek hayatımızla bir tutmamalıyız
Ben, bu zamana kadar bu, forumda saygısızlık edepsizlik küfür görmedim siz gördüyseniz nasıl gördünüz bilmiyorum ama ben görmedim o yüzden kazanmak ta kaybetmek de oyunun bi parcası değil aslında cünkü kazanmak ve kaybetmek insanın elinde olan bir şey Altın Ok her seçimde kazanıyor mesela demi neden kazanıyor biliyor musun cünkü güclü oldukları için, neyse onu, bunu, boşverelim başarilar dilerim size iyi olan kazansın

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Ben, bu zamana kadar bu, forumda saygısızlık edepsizlik küfür görmedim siz gördüyseniz nasıl gördünüz bilmiyorum ama ben görmedim o yüzden kazanmak ta kaybetmek de oyunun bi parcası değil aslında cünkü kazanmak ve kaybetmek insanın elinde olan bir şey Altın Ok her seçimde kazanıyor mesela demi neden kazanıyor biliyor musun cünkü güclü oldukları için, neyse onu, bunu, boşverelim başarilar dilerim size iyi olan kazansın
Her zaman iyi olan kazansın bazı sözlerim sana değildi zaten onlar yerine ulaşır yeterki tartışmanında bir dozu ve kuralı olduğunu herkese gösterebilsek ve anlaşılabilsek herkes tarafından