Tebrik mesajı (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Her zaman iyi olan kazansın bazı sözlerim sana değildi zaten onlar yerine ulaşır yeterki tartışmanında bir dozu ve kuralı olduğunu herkese gösterebilsek ve anlaşılabilsek herkes tarafından
O sözler, bana değil biliyordum ama kime, olduğunu da iyi biliyorum onlara söylenmiş banada söylenmiş gibi üzerime alınırım cünkü partiden 1 yıllık arkadaşlarım zaten bu, oyunu her yenilgide kavga etmeden oynansa oyunun tadı, çıkar ama işte yapamıyorlar bunu ve bundan sonra aktifim zaten 6 ay inaktif dım geri döndüm vergi sıralamasında sizlere başarılarımı iletiyorum hadi kolay gelsin

KURT 77

Aktif Üye
Vatandaş
Kaybetmekte kazanmakta bu oyun gibi hayatın parcası zaten yeterki adap üsülle kutlama veya sevinme olduğu sürece kazanan zaferinin tadını çıkartır kaybedenlerde sessizce izler yeterki birbirimize saygılı olalım bu platformun bir oyun olduğunu gerçek hayatımızla bir tutmamalıyız
Baskanonline nin nuri alçosu napiyorsun

B A Y - Z

ADİN PARTİSİ 🦁 | YILDIRIM İTTİFAKI ÜYESİ ⚡
Yasaklı Üye
Vatandaş
Olmayan bir şeyleri üzerime attınız zamanında ne bir bayan üyeye sarkmışlıgım var bir bayan üye veya üyelere parti Kurdum diye sapık veya nuri alço oluyom sizde çok temiz degilsiniz
Hocam bayanı kadın olarak değiştir. Sinir oluyor hanim arkadaşlar