Teşekkür. (1 Kişi İçeride)

Hasanc57

Altın Ok - Genel Baskani
48. Dönem Oyun Başkanı
Ben herzaman darbeye karşı oldum. Bu darbede oyunun işleyiş ile ilgili sahip olunması için evet dedim. Bu güzel zamanı yaşattığı için başta genel kurmay başkanına, tüm komutanlarına ve milli savunma bakanına teşekkür ederim. Diriliş ittifakı mensuplarına özel teşekkür ederim.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli baskanonline oyuncuları,

31 Ağustos gecesi @Emreİzmir ile goygoy yaparken bir anda aklımıza gelen darbe planını gerçekleştirmeniz de sadece ağzımızdan çıkan bir laf ile bu plana ortak olan, @AG34 @AhmetGn @Kaan_Çelik @Coşkun Karaosmanoğlu @Kürşad Göktürk @Ö Z E R @Kaan Yüksel @bayulker @Kadir Aydın @Emreİzmir @MAGARSUS
@Sso @Şimal nazzz @alikerem
@Hasanc57 ve etiketlemeyi unuttuğum her bir oyuncuya şahsım ve oyuna kattıkları adına teşekkür etmek istiyorum.

İyisiyle , kötüsüyle süreci yönettik, oyuna değişik anlar kazandırdık, tüm oyuncuların da bildiği üzere zaten kazandığımız bir denklemde bunu yapmamızın tek amacı eglenmekti. Biz yeterince zevk aldık ve eğlendik.

Umarım darbeyi yaptığımız oyuncular da bu durumdan zevk almıştır, nihayetinde hepimiz demokratik insanlarız ve oynadığımız sadece bir OYUN 😀

Bir teşekkürü de süreci iki tarafıda kırmadan, adaletli ve güzel bir biçimde yöneten @BaşkanOnline yönetimine etmek gerekir.

Sürece emek vermiş olan tüm oyuncuların emeğine sağlık 😀 (Budun hariç) shhshssh

Kalın sağlıcakla 😀

1.Atanmış Oyun Başkanı 😀
ilk defa başarılı bir darbe gördük hep birlikte gayet güzeldi yönetim açısından ise 1 ayda bizim dediğimiz gibi oyuncu kalmaz karşı taraf zaten biterdi kendi kendimizede zevk alamazdık bu durumdan. içeriği çok durgun daha farklı birşeyler katılabilir veya senaryo biraz değiştirilirse bence ilerideki olacak darbeler daha zevkli geçecektir bundan sonraki darbelerde bence darbe yiyen tarafında bir şekilde olaya bir yerlerden müdahil olabilmeleri mücadele etmeleri sağlanırsa hem daha keyifli olur hemde daha fazla oyuncu tutulur gibi hissediyorum. Ama şuda bir gerçek gecesi gündüzü emek veren bir taraf var ortada oda Diriliş ittifakı hakettiğini aldı söke söke tebrik ediyorum herkesi 🌹

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
YAŞANDI VE BİTTİ…

Anı olarak kalsın burda
ECCA2B61-7AC3-4DED-B1EE-052808DD905E.jpeg

8CE60607-22CC-4B6F-8A43-72327F74E698.jpeg
BEAB7FE3-A45F-4FC6-B9B5-C58A02B58408.jpeg01A471CD-1866-49E9-AD0E-A996FA6EC28E.jpeg