Normalde bu konu bu kadar uzayıp bu platforma yansıyacak kadar önemli bir konu değildi ancak bahsi geçen partinin Lideri ve bazı üyeleri ısrarla yazdığı için son açıklamamı buradan herkesin huzurunda yapıp bu konuyu artık kapatıyorum kendi adıma. Öncelikle belirtmeliyim ki partiye ilk girdiğimde dostluktan birlik beraberlikten bahsedildi. Partiye girdikten sonra kıymetli dostlarımdan yazanlar oldu. Bana ulaşıp bazı şeyleri fark etmemde rol oynayan dostlarıma, dostca rekabeti benimseyip beni aydınlattıkları için teşekkür ediyorum. Ben bu yola çıktığımda önce dostluk sonra dostca rekabet anlayısını benimsedim.Ve girdiğim her partide yada kurduğumuz partide iç siyaset anlayısım hep bu olmustur. Bahsi geçen Güçlügelecek partisi üyelerinden bazıları bahsettikleri dostluğun aksine insanlara hakaretler ve küfürler ederek dostluk ve dostca rekabet ortamından uzaklaşmış, ve bu konuda haklı olduklarını ısrarla ve süslü kelimelerle inandırmaya çalışmışlardır. Her ne sebeble olursa olsun hiç bir insana hata yapmış bile olsa aşağılayıcı bir üslubun kullanılması şahsımca kabul edilemez. Partiden çıkma sebebim bana yazan dostlarımın yönlendirmesi yada yazmaları doğrultusunda gelişen bir durum değildir. Bu partiye girerken nasıl kendi kararımla girdiysem aynı şekilde hür irademle çıkmış bulunuyorum. Çıkma sebebime gelecek olursam benimsediğim önce dostluk sonra dostca rekabet anlayısına tamamen zıt bir ortam bulunmaktaydı. Bazı arkadaşlarım tüm samimiyetiyle bana kalbimizde kötülük yok dediler. Özünde herkes iyi insan olabilir. Ancak kalbinde kötülük olmayanın en basta sözünde de kötülük olmaz. Sözler, Hislerin tercümanıdır. Bu konunun artık burada son bulmasını ve söz konusu partiden herhangi bir başkanımın bu konu hakkında bana yazmamasını rica ediyorum. Çünkü artık bu durum rahatsızlık verme aşamasına geçti. Saygılarımı sunuyor, yıldızlı geceler diliyorum.