TUB Bildirgesinde tatsız olay💥 - Sıcak gelişme (3 Kişi İçeride)

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Sende aynısını yaptın Eren bey taraf değiştirmeden farklıydın taraf değiştirince forumda bizlere sallamaya başladın

Bu durumda nasıl bir sonuç çıkıyor

Herkes yaşattığını yaşarmış......

Partimizde görevli personel vs yoktur Eren bey

Kardeşlik vardır abilik vardır dostluk vardır
Bizim partimizden adabıyla sözünün eri ayrılan gıden her insan benim yine dostum arkadaşim olmuştur
Fakat düzgün ayrılmayan geldiği yeri unutan kişiler hiçbir şeyimiz değildir

Yapılan iyiliklere nankörlük eden olursa da her zaman karşınızda bizzat ben dururum bunuda iyi bilirsin

Deniz konusuna gelinirse sağolsun yanımızda partimizi birlikte yürütmekte olduğum güzel bir kardeşim
Ona karşı olan varsa bizzat bize karşı olmuş sayarım

Saygılarımla Eren bey
Komik geldi tekrardan başarılar sizlere

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Vatandaş
Deniz bizle dost iken forumda güller atardı taraf değiştirdikten sonra eski partilerimize sallamayı adet edindi. Taraf değiştirdiği içinmidir bu Düşman tavırları bilemiyorum. Partinizin hiçbir görevlisini kıskanmam denizide kıskanmadığım gibi size ve partinize başarılar MD bey.
ben sana hiçbir şartta koşulda bu vakte kadar salladım mı? sen bana yazana kadar ben sana bir kere kötü bir söz ters bir şey dememişimdir. İttifakınızdaki partilerde sevmediğim partiler veya sevdiğim partilerin içinde sevmediğim insanlar var onlarda kendilerini bilip atlıyor zaten yazdıklarıma. senin de müdahil olman beni şaşırttı ama kendimden ödün vereceğim anlamına da gelmez eren yanıtını alırsın tabi, senle de partinle de bir sorunum yok bunu da yanlış anlaşılma olarak kabul edicem iyi oyunlar dilerim :)

D E N İ Z ❕

60. DÖNEM OYUN BAŞKANI 🎗️
Vatandaş
Sende aynısını yaptın Eren bey taraf değiştirmeden farklıydın taraf değiştirince forumda bizlere sallamaya başladın

Bu durumda nasıl bir sonuç çıkıyor

Herkes yaşattığını yaşarmış......

Partimizde görevli personel vs yoktur Eren bey

Kardeşlik vardır abilik vardır dostluk vardır
Bizim partimizden adabıyla sözünün eri ayrılan gıden her insan benim yine dostum arkadaşim olmuştur
Fakat düzgün ayrılmayan geldiği yeri unutan kişiler hiçbir şeyimiz değildir

Yapılan iyiliklere nankörlük eden olursa da her zaman karşınızda bizzat ben dururum bunuda iyi bilirsin

Deniz konusuna gelinirse sağolsun yanımızda partimizi birlikte yürütmekte olduğum güzel bir kardeşim
Ona karşı olan varsa bizzat bize karşı olmuş sayarım

Saygılarımla Eren bey
Şanlı YENİDEN DOĞUŞ'un Neferiyiz. abiyiz, kardeşiz, dostuz. Gelene gidene yöneticilik değil abilik kardeşlik yapıyoruz buda DOĞUŞ farkı olsun 😉