Türk Budun Partisi Adaletsiz Parti Yönetimi (1 Kişi İçeride)

M

Mustafa Akdere

Ziyaretçi
Partide alınan kararlara uymayacaksan, yönetimin seçtiği adayları desteklemeyeceksen o partiye katılman en baştan mantıksız değil mi sence başkan? Parti yönetiminin seçtiği bir aday olmasına rağmen kendi adaylığını ortaya koyarsan adayımız krmn değil diye duyuru atmalarını garip karşılamaman gerek. Ne seçimi olursa olsun, parti yönetimi bir karar alır, bir aday seçer ve onu destekler. Seçime herkes katılabilsede senin Türk budun ya da X partisi üyesi olarak aday olman o partiyi temsil etmen demek ve bulunduğun partinin onayı yok buna. Eğer buna ters isen sana önerim yoluna bağımsız devam etmen senin için daha iyi olabilir. O zaman kimse karışamaz adaylığına 🙂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Arkadaş açıkça yalan söylemektedir 😁 konuşmanın ssi var dileyen olursa atabilirim. 9. Dönem genelkurmay başkanlığı seçimlerinde dost Partimiz işçi ve emekçi partisinden adayımızı çıkardık. Bunu hem forumdan hem parti içinden Üyelerimize paylaştık. Arkadaş bağımsız olarak bizlerden habersiz aday olmuş tabiki olabilir kendisine saygımız bu konuda var. Ancak biz adayımıza oy verilmesi için duyuru attığımızda partinin adayı benim Bahsedilen diğer aday bizden değil gibisinden yazılar yazmıştır. Attığımız duyuruya karşı çıkmıştır. Bende atacağımız duyuruyu sana mı soracaz diye nazikçe uyardım ancak kendisi bana soracaksın haddini bileceksin cevabı vermiştir. Arkadaş parti Yönetimine muhalefet ve kullanmış olduğu üsluptan dolayı partiden ihraç edilmiştir. Olay bundan ibarettir 😊
Ben diliyorum ss atar msn