Türk kadınlarının kıymeti. (1 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Değildir. Türkiye, halkının çoğunluğu Müslüman olan bir ülkedir. Bizim ülkemiz Anayasamızın 2. Maddesinde belirtildiği gibi Laik bir ülkedir. Tüm dini inanışlara eşit mesafededir. Halkın çoğunluğunun Müslüman olması Türkiye Devletini Müslüman Ülkesi yapmaz.
Yav kanun nizamları demiyorum. Evet halkın çoğunluğu Müslüman tamam hani değildir deyince. Hiç mi Müslüman kalmadı dedim acaba :)
Ayrıca Türkler Müslümanlığa sonradan geçmişlerdir. İslam bayrağını araplardan daha sağlam ve benimseyerek taşımaktadır.

ceyhun995

Her Daim Azerbaycan Türk Birliği
Vatandaş
Bugün, Türk Medeni Kanunu'nun kabulünün yıl dönümünde, Atatürk'ün Türk kadınına kazandırdığı hakları bir kez daha hatırlıyorum. 17 Şubat 1926, Türk hukuk tarihinin dönüm noktalarından biriydi. Atatürk, kadının toplumdaki yerini güçlendirmek için büyük bir adım atarak, ona yalnızca hukuki değil, aynı zamanda toplumsal bir özgürlük de sundu. Kadınların boşanma, miras, evlilik gibi temel haklarını güvence altına alan bu kanun, kadının eşitlik mücadelesinin simgelerinden biri oldu. Atatürk'ün kadına verdiği bu değeri düşündükçe, onun vizyonunun ne kadar ileri görüşlü olduğunu bir kez daha anlıyorum. Bugün, kadının gücünü ve özgürlüğünü kutlarken, Atatürk’ün bu hakları sunma cesaretini ve kararlılığını minnetle anıyorum. Kadınların eşitlik mücadelesi, onun bıraktığı mirası yaşatmaya devam ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 20735
Daha düne kadar kimlikle tecilli müslümandık. Kimliğinde İslam yazan ikinci bir müslüman ülke söğleye bili rmisiniz bana ? Allahın kanunu ne tam olarak ? Küçücük yaşta çocukların eline kuran vererek arapca ezberlrtmek mi ? Yoksa Peyğemberimizij yolundan giderek kadınlara hakk vermek mi ? İyi araştırın sehabe hanımları ne iş yaparlardı, türk kadınları ne iş yapardı o müslüman dediğin ülkelerdeki kadınlar ne iş yapıyorlar daha doğrusu hakları var mı ?))

ceyhun995

Her Daim Azerbaycan Türk Birliği
Vatandaş
Yav kanun nizamları demiyorum. Evet halkın çoğunluğu Müslüman tamam hani değildir deyince. Hiç mi Müslüman kalmadı dedim acaba :)
Ayrıca Türkler Müslümanlığa sonradan geçmişlerdir. İslam bayrağını araplardan daha sağlam ve benimseyerek taşımaktadır.
Ben Peyğember haremini bu çapulcu bedevilere burakmam diyen Çöl Kaplanı Fahreddin paşaya sevgilerle ❤️👏