Bence susmanın değil konuşmanın tam zamanı ama neyseeeNeysee![]()

Bence susmanın değil konuşmanın tam zamanı ama neyseeeNeysee![]()
Göreceğiz diğer ayBiz degilmiyiz uyariyi yapmistik kral demekki isimizi yapiyoruz bizde sahadayiz![]()
Bence susmanın değil konuşmanın tam zamanı ama neyseee![]()
Patlat Eroo
Benimle anlaşmadıkları ne malûmŞunu Hesap edemediler Darbe yapsalar bile Milli Savunma Bakanı Semih her şey onun elinde kdkdkdkdjd
Alla alla emre bak kaza yapmışsın bi görün hastaneye tekrardan darbe yapacaz mi dedik sana güzel kardeşimŞunu Hesap edemediler Darbe yapsalar bile Milli Savunma Bakanı Semih her şey onun elinde kdkdkdkdjd
Bize öyle bilgiler gelmedi amaAlla alla emre bak kaza yapmışsın bi görün hastaneye tekrardan darbe yapacaz mi dedik sana güzel kardeşim![]()
Senden de bu beklenirdi canım benim hala dalga geçme derdindesin Kaza yapana geçmiş olsun derler dalga geçmezler insanlık öğren biraz neyse uğraşmayacam senle konuşa dur sen kdkdkdkdjdAlla alla emre bak kaza yapmışsın bi görün hastaneye tekrardan darbe yapacaz mi dedik sana güzel kardeşim![]()
Ben kaza yaptigin yazısını gormussem gecmis olsun yazmistirim kardeşim gormediysem bilemem onceki mesajlarindan ogrendim benSenden de bu beklenirdi canım benim hala dalga geçme derdindesin Kaza yapana geçmiş olsun derler dalga geçmezler insanlık öğren biraz neyse uğraşmayacam senle konuşa dur sen kdkdkdkdjd
Ayrica dalga gecme gibi bi durum soz konusu değil oyle anladiysan kusura bakma diyorum tekrardanBen kaza yaptigin yazısını gormussem gecmis olsun yazmistirim kardeşim gormediysem bilemem onceki mesajlarindan ogrendim ben
İttifakımız arasındaki bağ ve iletişim bizi ilgilendirir. Eren yada başkası kim olursa olsun farketmez sizinde sorununuz bu olmamalı@KadirBey. Sana burada herkesin içinde tekrar soruyorum.
Bu Erenavci ittifakta aktif rol oynuyor mu?
Sabırlı ol kadirİttifakımız arasındaki bağ ve iletişim bizi ilgilendirir. Eren yada başkası kim olursa olsun farketmez sizinde sorununuz bu olmamalı
Bekle sen bekle. Günü geldiğinde seni tek yumrukla bayıltmazsam yüzüme tükürsünler.Sabırlı ol kadir
Olur canım görürsem söylerim.Bekle sen bekle. Günü geldiğinde seni tek yumrukla bayıltmazsam yüzüme tükürsünler.
2. Yumrukla da, sağdan 2, soldan 3. Kaburga kemiğini kırıcam
Kalabalıkta konuş konuşabildiğin kadar.Olur canım görürsem söylerim.
Seni yavaş yavaş bitirecem bugün ilk dersti
Elbet yanlız kalacan.
Ben ulu orta konuşmam daha tanıyamamışsın beni.Kalabalıkta konuş konuşabildiğin kadar.