Benim durak dikenli dikkat et paşasıİnşallah kayarken son durak sen olmazsın
Benim durak dikenli dikkat et paşasıİnşallah kayarken son durak sen olmazsın
Ettiğin laf Asil Türk e miEli de kayıyor, ayaklarıda. Partileride. Devamlı kayıyorlar . Dik duramıyorlar ki![]()
Yaaaa kıyamam sana küçük şey. Az gitsin eziyordum seni çekil ayağımın altından çabukBende seni ciddiye alamıyorum karakterinden dolayı![]()
Güzel kardeşim seninle hiç tanışmadık ama bu tartışmalara girme boş ver sen oyuna bak Asil Türk ün Asillerinden kalBende seni ciddiye alamıyorum karakterinden dolayı![]()
Adam sana birşey dedi mi ki karakterine laf atıyorsun.Bende seni ciddiye alamıyorum karakterinden dolayı![]()
Ay keşke her şey yaşla ve boyla olsaydıYaaaa kıyamam sana küçük şey. Az gitsin eziyordum seni çekil ayağımın altından çabuk
Kayıp gidenlere Coşkun abi.Ettiğin laf Asil Türk e mi
Peki kadir seni yüce vasfınla baş başa bırakıyorum sivil hayatında bi baltaya sap olamamış ama burada 10 yaşında ki çocuk gibi davranışlar da bulunan birini pek ciddiye almıyorum. Biraz olgunlaş olur mu şurda kaç tane insan var oyundur eğlenmek için giriyosun ama biraz ağırbaşlı ol yaşına yakışmıyor sana yakışmıyor
Aynen ya sende haklısın. Sabah okulun var yat uyu hadi senAy keşke her şey yaşla ve boyla olsaydı![]()
Facebook 2012 güzel sözBenim durak dikenli dikkat et paşası
Uzatmayın artık bir hatrim varsaKayıp gidenlere Coşkun abi.