PekiSabaha kadar da inlesen acını susturamazsın birader. Hadi siz şimdi teknede kürek olmaya devam![]()
PekiSabaha kadar da inlesen acını susturamazsın birader. Hadi siz şimdi teknede kürek olmaya devam![]()
OkÇünkü biz karada yürüttüğümüz geminin kaptanıyız aslannnnn
Çok fazla merak iyi değilZafer mi bu yoksa başarısızlık mı ? Merak ediyorum
Bu kutlu birliktelik, güçlenmek ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürümek adına atılmış tarihi bir adım mış...Zafer mi bu yoksa başarısızlık mı ? Merak ediyorum
OkBi arkadaşın ob olma hırsı işte…
Estağfurullah dostum sadece söyledim bendeDostum niye sert çıktın nerene bastım ? Yükseldin soru sordum
Yoo problem değil illaki bu durumlar yaşanır fakat bu bizi ilgilendirir gülmekte özgürsünüz ama parti içi meseleler bizi ilgilendirir teşekkürlerSıkıntı yok kızma sinirlenme sadece organize olamamıssınız kendi partinizde içinizde adayınıza destek vermemişler biraz gülünç duruma düştünüz o bakımdan sordum
Yoo problem değil illaki bu durumlar yaşanır fakat bu bizi ilgilendirir gülmekte özgürsünüz ama parti içi meseleler bizi ilgilendirir teşekkürler
Dayı sen ne güzel gülüyorsun öyle
Gülmekte özgürsünüz dedi yaDayı sen ne güzel gülüyorsun öyle![]()
Vasıf derken ?Gülmekte özgürsünüz dedi yahe bide Ahmeti ciddiye alamıyorum , vasıfından dolayı
![]()
Eli de kayıyor, ayaklarıda. Partileride. Devamlı kayıyorlar . Dik duramıyorlar kiBaşkan çok güldün ayıp ama yapma olur öyle şeyler eli kaymıştır arkadaşların![]()
Gülmek iyidir bişey olmazBaşkan çok güldün ayıp ama yapma olur öyle şeyler eli kaymıştır arkadaşların![]()
İnşallah kayarken son durak sen olmazsınEli de kayıyor, ayaklarıda. Partileride. Devamlı kayıyorlar . Dik duramıyorlar ki![]()